Μπατιστούτα: Χαρούμενος που ο Μέσι του πήρε το ρεκόρ

Ο Μέσι έφτασε τα 11 γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην καριέρα του, αφού σκόραρε με πέναλτι εναντίον της Κροατίας στο νικηφόρο (3-0). «(Ο Μέσι που έσπασε το ρεκόρ) δεν με πλήγωσε καθόλου γιατί το απόλαυσα όσο το είχα», είπε ο 53χρονος Μπατιστούτα, σε συνέντευξή του στην αργεντίνικη εφημερίδα Clarin που δημοσιεύθηκε σήμερα (16/12).

«Ο Λέο το αξίζει αυτό. Αν υπάρχει ένα άτομο που πρέπει να είναι εκεί πάνω, είναι αυτός. Ο Μέσι δεν είναι εξωγήινος, είναι ένας

άνθρωπος που παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο από οποιονδήποτε άλλον. Όταν αυτό το άτομο σε ξεπερνά, δεν μπορείς να υποφέρεις, απλά σου δίνει ευχαρίστηση».

Ο Μπατιστούτα, ο οποίος σημείωσε 10 γκολ σε τρεις διοργανώσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ 1994 και 2002, πρόσθεσε ότι ο Μέσι έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες του στο τουρνουά του Κατάρ με τα πέντε γκολ, τις τρεις ασίστ και το λαμπρό παιχνίδι του σε όλα τα επίπεδα.

«Περίμενα να είναι πολύ πιο ήρεμος, αλλά παίζει σαν 20χρονος», είπε. «Και αυτό γιατί “πεινάει”, είναι εδώ για να κερδίσει το Κύπελλο. Αυτό χρειάζεται το ποδόσφαιρο, αυτό διαδίδει ο Λέο σε όλη την ομάδα», σημείωσε ο Μπατιστούτα.

Ο παλαίμαχος επιθετικός είναι σίγουρος ότι η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι μπορεί να κερδίσει την υπερασπίστρια του τίτλου, Γαλλία. «Η Αργεντινή έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πάρει τον τίτλο», είπε. «Υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα, μια θετική ενέργεια για να συμβεί αυτό. Για τον Μέσι και για τους οπαδούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα