«Μπάσκετ για όλους»: Με τη συμμετοχή θρύλων του αθλήματος

Mε την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων παμπαίδων της Ακαδημίας Αμπελοκήπων, των Κουκουβάουνων, του Χολαργού και της ακαδημία της ΓΓΑ, διεξήχθηκε το τουρνουά «Φιλίας και Αλληλεγγύης», στο Αττικό Άλσος υπό τη καθοδήγηση των δυο πρώην διεθνών παικτών μπάσκετ, Νίκου Λινάρδου και Μιχάλη Ρωμανίδη.

Το πρόγραμμα «Μπάσκετ για όλους», οργανώνεται τα 7 τελευταία χρόνια για παιδιά ηλικίας από 7 έως 15 χρονών. Στο φετινό τουρνουά, συμμετείχαν

100 παιδιά και τους αγώνες, παρακολούθησαν περιστασιακά ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Νίκος Φιλίππου, ο Χάρης Γιαννόπουλος και ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Η Πολιτεία εκπροσωπήθηκε από τον Γ.Γ. Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Δημόπουλο, την εντεταλμένη συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής για θέματα Αθλητισμού, Μ.Βάρσου και τον συνεργάτη του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, Π. Κοντέση.

Στην διάρκεια του τουρνουά συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων για να δοθούν στην δομή αλληλεγγύης για όλους και στον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα