Μπαρτζώκας: «Θα πάμε στη Βαρκελώνη για να προκριθούμε στο F4»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Game 4 και τη ισοφάριση σε 2-2, ενώ υπογράμμισε ότι οι “ερυθρόλευκοι” είναι έτοιμοι να κάνουν κατάθεση ψυχής για να ανατρέψουν την απόλυτη παράδοση που θέλει στα πλει οφ της Εuroleague, την φιλοξενούμενη ομάδα να μην έχει νικήσει ποτέ την γηπεδούχο στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Παίξαμε πολύ καλά και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Η άμυνα μας έδωσε αυτοπεποίθηση και στην

επίθεση. Αποδείχτηκε από τα ποσοστά ευστοχίας σε δίποντα και τρίποντα. Σκοράραμε με πολλούς παίκτες και αυτό το στοιχείο δείχνει πόσο θέλαμε να ισοφαρίσουμε την σειρά και να έχουμε την τελευταία ευκαιρία μας, εκτός έδρας.

Δεν είμαι λυπημένος γιατί χάσαμε το τρίτο παιχνίδι. Σημασία έχει ότι σήμερα κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και ισοφαρίσαμε σε 2-2 νίκες.

Η τελική διαφορά στο σκορ επιβεβαιώνει την διάθεση μας για την διεκδίκηση της πρόκρισης στο τελευταίο ματς. Η επιστροφή του Παπανικολάου ήταν σημαντική. Βλέπετε και στα πλει οφ του ΝΒΑ που οι ομάδες έχουν προϋπολογισμούς δεκάδων εκατομμυρίων, αν απουσιάσει ένας παίκτης, μπορεί όλη η σεζόν να καταστραφεί.

Οι αιματολογικές του Παπανικολάου ήταν άσχημες, έπρεπε να μείνει εκτός αγώνα. Ας πούμε ότι θυσίασε την υγεία του, δεν ήταν σε κατάσταση να παίξει με τόση ενέργεια σε αυτόν τον αγώνα. Όλοι είδαμε πώς μας βοήθησε. Όπως μας βοήθησαν όλοι. 

Θα πάμε όλοι μαζί στην Βαρκελώνη για να νικήσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που δεν σταμάτησε να είναι στο πλευρό μας. Ο Ολυμπιακός θα δώσει παραπάνω από το 100 τοις εκατό για να προκριθεί στο φάιναλ φορ. Να είναι όλοι σίγουροι για αυτό.

Τα ρεκόρ δεν με έχουν απασχολήσει ποτέ. Έχουμε ένα ματς εκεί, έχουμε τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε αν είμαστε σε καλό βράδυ και προετοιμαστούμε σωστά. Δεν είναι εύκολο, αλλά έχουμε σοβαρές πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια, αυτό το γκρουπ ανθρώπων εδώ είναι συμπαγές και το έχει δείξει τόσα χρόνια. Ο κορμός αυτός έχει αποδείξει, έχει πάρει τίτλους, έχει σπάσει ρεκόρ, έχει πάει σε Final Four.

Πληγώθηκε ο εγωισμός μας μετά από το τρίτο ματς, εγώ προσωπικά δεν κοιμήθηκα καθόλου. Σέβομαι απόλυτα τους διαιτητές, καταλαβαίνω τη δυσκολία των αγώνων, οι επαφές αφήνονται, είναι εύκολο να γίνουν λάθη. Τον κύριο Νέντοβιτς τον τιμώ απόλυτα, όμως ήταν ένα σφύριγμα στο +2, θα είχαμε την κατοχή της μπάλας. Προσπάθησα να συγκεντρωθώ στο τι έπρεπε να κάνουμε εμείς, πιθανότατα απόψε θα έπρεπε να έχουμε φτάσει στο Final Four. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το σφύριγμα δεν θα μας στερήσει την τρίτη σερί συμμετοχή σε Final Four”.

Keywords
Τυχαία Θέματα