Μπαρτζώκας: «Θα άγγιζε τα όρια του θαύματος αν παίζαμε σε υψηλό επίπεδο με 13 απουσίες τον τελευταίο μήνα» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ισπανία και τη Διαβολοβδομάδα της Euroleague για τα ματς απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης (2/2, 21:45) και Μπασκόνια (4/2, 21:30), στεκόμενος αρχικά στην αναμέτρηση με τους Μερένχες και τα όσα έχουν ζήσει αυτός και οι παίκτες του τον τελευταίο μήνα.

Αναλυτικά:

«Όλη η ομάδα είναι έτοιμη για το πρώτο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι συνεργάτες μου

μόνο έχουν προετοιμάσει το παιχνίδι με την Μπασκόνια. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο να χάσει δεύτερο διαδοχικό ματς η Ρεάλ, ύστερα κι από εκείνο του πρωταθλήματος της. Για να φύγουμε με τη νίκη από τη Μαδρίτη θα πρέπει να κάνουμε όλα όσα έχουμε σχεδιάσει σε υψηλό βαθμό».

Για τις απουσίες της ομάδας κι αν βρίσκονται σε κρίση: «Δεν το λέω σαν δικαιολογία, αλλά έχουν αρρωστήσει 13 παίκτες τον τελευταίο μήνα. Θα άγγιζε τα όρια του θαύματος και κάτι το μη φυσιολογικό με τόσες απουσίες να παραμέναμε σε υψηλό επίπεδο».

Για την απόδοη του Ολυμπιακού:«Η Διοργάνωση είναι έτσι που δε μένεις ούτε στις νίκες ούτε στις ήττες. Το αν κάποιοι παίκτες έχουν πτώση στην απόδοσή τους γιατί ο COVID ή η ομάδα όλη μαζί δεν παίζει τόσο καλά αυτό το διάστημα είναι γιατί κανείς δεν μπορεί να είναι σε υψηλό επίπεδο όλη τη σεζόν. Ακολουθούν σημαντικά ματς και στην Ελλάδα και στόχος μας είναι να επανέλθουμε στα υψηλά στάνταρ μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα