Μπαρτζώκας: «Πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες πρόκρισης»

Μπαρτζώκας: «Πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες πρόκρισης»basket1thanosΤετ, 02/17/2021 - 16:42

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Είναι μία καλή ευκαιρία οι παίκτες μας να πιστοποιήσουν την αξία τους κόντρα σε ένα από τα πιο δυνατά σύνολα της Euroleague. Έχουν ομοιογένεια και ταλέντο τόσο στους περιφερειακούς, όσο και στους ψηλούς. Η Εφές είναι πλήρης και αυτή την περίοδο παίζει καλά.»

Για τις απουσίες των Παπανικολάου και Χάρισον:

«Δεν μπορείς να επικαλείσαι πάντα

τις απουσίες. Ο Παπανικολάου είναι μία σημαντική απουσία για μας και πρέπει εκ των έσω εδώ και καιρό να το καλύψουμε. Ο Χάρισον είναι ακόμα ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε αυτή την θέση οπότε καλούμαστε να κάνουμε κάποια «τρικ», π.χ. να παίξουμε με τρία γκαρντ ή τον Βεζένκοφ στο «3».»

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει ακόμη πιθανότητες πρόκρισης:

«Κοιτάμε να κερδίσουμε το ματς. Πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης που έχουμε και δεν νομίζω ότι είμαστε μαθηματικά εκτός. Αυτή είναι η φύση της ομάδας. Το του χρόνου αργεί.»

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η ομάδα του έχει ελπίδες πρόκρισης ακόμα, οι οποίες με «διπλό» στην Πόλη (18/02, 19:30, Novasports) μπορούν να αναπτερωθούν. Article publish on Τετ, 02/17/2021 - 16:42 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα