Μπαρτσελόνα: Τον Ιανουάριο οι εκλογές για τον νέο πρόεδρος

Μπαρτσελόνα: Τον Ιανουάριο οι εκλογές για τον νέο πρόεδροςtnalΤρί, 11/03/2020 - 08:55

Θα αργήσουν οι εκλογές στην Μπαρτσελόνα για την ανάδειξη του νέου προέδρου, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο, οι ιθύνοντες της καταλανικής ομάδας αποφάσισαν να καθυστερήσουν όσο γίνεται τις εκλογές,

προκειμένου να αρθούν τα μέτρα που έχει λάβει η ισπανική κυβέρνηση για την πανδημία του κορωνοϊού και παράλληλα να βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Ο επικεφαλής της προσωρινής διοίκησης, Κάρλες Τουσκέτς τόνισε πως οι εκλογές θα γίνουν πιθανότατα μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Αρχικά, ο Τουσκέτς δήλωσε: “Η ιδέα είναι να κάνουμε τις εκλογές όποτε είναι εφικτό κατά τη διάρκεια ή μετά τα Χριστούγεννα. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μία ομάδα εργασίας που θα μπορέσει να φτιάξει ένα υγειονομικό πρωτόκολλο που θα εγγυάται την ασφάλεια των μελών μας”.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της προσωρινής διοίκησης δήλωσε για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου: “Ζούμε σε μία ακραία εποχή που απαιτεί ακραίες αποφάσεις από όλους. Για να ισορροπήσουμε το μπάτζετ, πρέπει να περικόψουμε τις δαπάνες κατά 300 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που είναι εφικτό, ώστε να περιορίσουμε τις ζημιές από την πανδημία. Ο συντομότερος δρόμος είναι να αρχίσουμε διαπραγματεύσεις για μειώσεις με τους παίκτες και τους εργαζομένους στο κλαμπ, ώστε να φτάσουμε σε μία συμφωνία που θα βοηθήσει όλες τις πλευρές. Υπάρχει θέληση από όλους, ανάμεσα στους οποίους και ο Λιονέλ Μέσι”.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Θα αργήσουν οι εκλογές στην Μπαρτσελόνα για την ανάδειξη του νέου προέδρου, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Article publish on Τρί, 11/03/2020 - 08:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα