Μπαρτσελόνα: Θέλει βελτίωση ο Τερ Στέγκεν

Μπαρτσελόνα: Θέλει βελτίωση ο Τερ ΣτέγκενtnalΔευ, 01/04/2021 - 08:40

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν τόνισε πως η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά, εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Ο Γερμανός τερματοφύλακας εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τη νίκη 1-0 επί της Ουέσκα, όμως δήλωσε πως οι “μπλαουγκράνα” θα πρέπει να εμφανιστούν καλύτεροι στο μέλλον.

Αρχικά, ο Τερ Στέγκεν δήλωσε: “Για 35 λεπτά τα πήγαμε πολύ καλά. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, πιέσαμε τον αντίπαλο ψηλά και

όταν χάναμε την μπάλα, πιέζαμε αμέσως μπροστά για να την ξαναπάρουμε. Δυσκολέψαμε πολύ τη ζωή τους και την ανάπτυξη τους από την άμυνα”.

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τερματοφύλακας συμπλήρωσε: “Αυτό που σκέφτομαι, είναι ότι πρέπει να βελτιωθούμε, ειδικά στα τελευταία λεπτά, για να μην περνάμε τόσο δύσκολες στιγμές. Ήταν κάτι που δεν το χρειαζόμασταν. Νικήσαμε όμως, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και κοιτάμε μπροστά”.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν τόνισε πως η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά, εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Article publish on Δευ, 01/04/2021 - 08:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα