Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μ. 1-2: Στην κορυφή μέσω Βαρκελώνης

Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές στο πρώτο 25λεπτο προσπαθώντας να κλείσουν κάθε διάδρομο για την εστία των Τερ Στέγκεν και Κουρτουά. Τότε η ομάδα του Κούμαν έχασε την ευκαιρία του αγώνα με τον Ντεστ. Ο Αμερικανός μόνος του απέναντι στον Κουρτουά από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα ψηλά.

Η απάντηση της Ρεάλ ήρθε με γκολ με τη φωτοβολίδα του Άλαμπα στην κόντρα επίθεση στο 32′. Ο Ροντρίγκο του πέταξε την μπάλα στο ανιχτό γήπεδο και αυτός τελείωσε μοναδικά τη φάση που ξεκίνησε ο ίδιος με κλέψιμο. Ο Πικέ με κεφαλιά

μετά από κόρνερ και ο Φάτι με σουτ δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν πάνε οι 2 ομάδες στα αποδυτήρια.

Ο Κούμαν έφερε στο ματς τον Κουτίνιο και ο Βραζιλιάνος έδωσε πνοή στην Μπαρτσελόνα η οποία με τον φάτι ακούμπησε την ισοφάριση στο 49′. Η συνέχεια όμως ανήκε στην Ρεάλ και τον Μπενζεμά, που είδε τον Τερ Στέγκεν να αντιδρά καταπληκτικά στο βολέ του στο 62′ κρατώντας το 0-1.

Οι Μαδριλένοι σιγά σιγά “έσβησαν” το ματς χωρίς να επιτρέπουν ευκαιρίες στους Καταλανούς. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων μάλιστα ο Λούκας Βάσκεθ ολοκλήρωσε ακόμα μια κόντρα επίθεση παίρνοντας το ριμπάουντ μετά το σουτ του Ασένσιο και γράφοντας το 0-2 κλειδώνοντας το τρίποντο.

Η Μπαρτσελόνα μείωσε με τον Αγκουέρο που ήρθε από τον πάγκο, δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα για το τελικό 1-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα