Μπαρτσελόνα: Πρέπει να πουλήσει τάχιστα…

Οι Άνσου Φάτι και Φεράν Τόρες είναι προς πώληση, αλλά το δίδυμο αυτό δεν ενδιαφέρεται να φύγει από τον σύλλογο, σε βαθμό που δεν έχει ακούσει καν τις προτάσεις που έχουν έρθει.
Οι «μπλαουγκράνα» θα συνεχίσουν την προσπάθεια να «ξεφορτωθούν» αυτούς τους δύο παίκτες το καλοκαίρι, αλλά η δύσκολη οικονομική τους κατάσταση τους αναγκάζει να στραφούν και σε άλλα αστέρια τους, από τα οποία μπορεί να απαλλαγεί. Για παράδειγμα οι Ουμτιτί, Λενγκλέ, Ντεστ και Κολάδο, είναι άπαντες προς αποχώρηση, ενώ ο Νίκο Γκονζάλες

πιθανότατα θα έχει επίσης τη δυνατότητα να φύγει, είτε ως δανεικός είτε με μεταγραφή.

Xavi wants to see Ez ABDE in pre-season no matter what. Abde’s initial desire was to resolve his future as soon as possible. He was even open to leaving on loan again to continue to grow as a footballer as he knows about the fierce competition at Barça. @sport pic.twitter.com/PrTun2XKJb

— barcacentre (@barcacentre) June 25, 2023

Ωστόσο, ένας παίκτης που επέστρεψε από δανεισμό, αλλά φένεται ότι μπορεί να έχει μέλλον στη Μπαρτσελόνα, είναι ο Εζ Αμπντέ. Ο 21χρονος απόλαυσε μια καλή σεζόν στην Οσασούνα με 6 γκολ (και 2 ασίστ) σε 34 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ως εκ τούτου, ο Τσάβι επιθυμεί να τον έχει στο γκρουπ των παικτών στην προετοιμασία αυτό το καλοκαίρι, ανεξάρτητα από το αν τελικά καταφέρει να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας την επόμενη σεζόν.
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo, παρά το γεγονός ότι ο Αμπντέ φαίνεται να βρίσκεται στα σχέδια του Τσάβι, η πόρτα για αποχώρηση δεν έχει κλείσει, εάν έρθει μια προσφορά 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα