Μπαρτσελόνα: Περιμένει μονομαχία ο Γιασικεβίτσιους

Μπαρτσελόνα: Περιμένει μονομαχία ο ΓιασικεβίτσιουςtnalΔευ, 12/07/2020 - 11:52

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό δε θα είναι εύκολη και πως περιμένει μια μεγάλη μονομαχία. Ο Λιθουανός κόουτς της καταλανικής ομάδας έχει στρέψει ήδη την προσοχή του στον αγώνα της Τρίτης, μετά τη νίκη επί της Γκραν Κανάρια για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά, ο “Σάρας” δήλωσε μετά το

τέλος του αγώνα: “Ήταν μια άνετη βραδιά για εμάς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και από το πρώτο λεπτό αυτό μας βοήθησε να δώσουμε χρόνο σε περισσότερους παίκτες στην αναμέτρηση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπόρεσαν να παίξουν όλοι και να ελέγξουμε τα λεπτά που έπαιξαν οι παίκτες πριν από την επόμενη εβδομάδα, που έχουμε τρία παιχνίδια, τα οποία είναι πολύ σημαντικά. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους Σέρχι Μαρτίνεθ και Λεάντρο Μπολμάρο, που έπαιξαν καλά και είχαν συνεισφορά. Τώρα προετοιμαζόμαστε για τη μονομαχία εναντίον του Ολυμπιακού”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Barcelona - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Barcelona ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό δε θα είναι εύκολη και πως περιμένει μια μεγάλη μονομαχία. Article publish on Δευ, 12/07/2020 - 11:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα