Μπαρτσελόνα: Ο Λεβαντόφσκι έχει μια ακόμα σεζόν

Ο Πολωνός επιθετικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τη φετινή πορεία των «μπλαουγκράνα» και αναφέρθηκε και στη δικές του εμφανίσεις, καθώς τελείωσε τη σεζόν με 42 γκολ. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην παρουσία του Χάνσι Φλικ στον πάγκο της καταλανικής ομάδας.

Αρχικά, ο Λεβαντόφσκι δήλωσε για τη φετινή σεζόν: «Νομίζω ότι ήταν μία τέλεια σεζόν. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ, ενώ φτάσαμε στα ημιτελικά του Champions League,

που ήμασταν πολύ κοντά στον τελικό. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ακόμα και έτσι, θα πρέπει να νιώθουμε πολύ περήφανοι, όχι μόνο για τους τίτλους, αλλά και για τον τρόπο που παίξαμε. Νομίζω ότι οι οπαδοί μας και όσοι παρακολούθησαν την ομάδα τη φετινή σεζόν, είδαν ένα σύνολο με μεγάλη καρδιά. Για αυτό πρέπει να είμαστε πραγματικά χαρούμενοι».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις δικές του εμφανίσεις: «Πώς να το θέσω, η ηλικία μου είναι απλά ένας αριθμός. Νιώθω υπέροχα, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Μετά τον τραυματισμό μου αισθανόμουν χειρότερα από πριν, αλλά είναι κάτι φυσιολογικό. Όταν συνεργάζεσαι με μία νεανική ομάδα, είναι φυσιολογικό να δυσκολεύεσαι να διατηρηθείς σε κορυφαία φυσική κατάσταση όλη τη σεζόν. Από την αρχή της χρονιάς μέχρι το τέλος, νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά, σε υψηλό επίπεδο, και κερδίσαμε πολλά παιχνίδια – όχι μόνο με 1-0 ή 2-0, αλλά με πολλά γκολ. Και στην ηλικία μου, είμαι χαρούμενος, επειδή ξέρω ότι είναι σωματικά καλά προετοιμασμένος. Μπορώ να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο για τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Χάνσι Φλικ και στην παρουσία του στους Καταλανούς: «Όταν έφτασε ο Χάνσι, μίλησα μαζί του και εξέφρασα την άποψή μου για την κατάσταση της ομάδας. Αυτό που έκανε ο Φλικ ήταν να πείσει κάθε ποδοσφαιριστή να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Αυτό δεν είναι εύκολο για έναν προπονητή. Νομίζω ότι μίλησε με όλους τους παίκτες και ήξερε ότι αν θέλαμε να κερδίσουμε τίτλους, όλοι έπρεπε να βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση. Και αυτό συνέβη, πολλοί παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά φέτος. Η επόμενη σεζόν μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολη, όμως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ψυχικά και είμαστε σίγουρος ότι μπορούμε με την εμπειρία από φέτος να κάνουμε κάποια πράγματα ακόμα καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα