Μπαρτσελόνα: Επιμένει για την απόκτηση του Αγκουέρο

Μπαρτσελόνα: Επιμένει για την απόκτηση του ΑγκουέροtnalΚυρ, 02/21/2021 - 08:48

Η Μπαρτσελόνα φέρεται αποφασισμένη να αποκτήσει τον Σέρχιο Αγκουέρο το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του καταλανικού Τύπου, οι ιθύνοντες των “μπλαουγκράνα” έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με τον Αργεντινό επιθετικό, προκειμένου να έρθουν από τώρα σε συμφωνία μαζί του.

Ο Αγουέρο μένει ελεύθερος στο τέλος της εφετινής σεζόν και μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση για την επέκταση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο παίκτης από την πλευρά του θέλει να παραμείνει για τουλάχιστον άλλη μια σεζόν στην Ευρώπη, ακόμα και αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους “πολίτες”. Οι “μπλαουγκράνα” ελπίζουν πως η επικείμενη άφιξη του Αγουέρο, μπορεί να αλλάξει τη στάση και του Λιονέλ Μέσι, καθώς οι δυο τους είναι καλοί φίλοι. 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Η Μπαρτσελόνα φέρεται αποφασισμένη να αποκτήσει τον Σέρχιο Αγκουέρο το ερχόμενο καλοκαίρι. Article publish on Κυρ, 02/21/2021 - 08:48 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα