Μπαρτσελόνα-Έλτσε 3-0: “Πάτησε” κορυφή με Λεβαν-γκόλ-σκι

Το ματς ήταν που ήταν δύσκολο για τους φιλοξενούμενους που μπήκαν στο Καμπ Νου στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έγινε ακόμη δυσκολότερο καθώς στο 14′ ο Βερντού ανέτρεψε τον Λεβαντόσφσκι και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.

Από κει και πέρα ξεκίνησε ο μονόλογος για τους μπλαουγκράνα. Ευκαιρίες για Ντεμπελέ και Ντε Γιονγκ, μέχρι το 34′ που ο Λεβαντόφσκι πήρε την ασίστ από το νεαρό Μπάλντε και άνοιξε το σκορ. 7 λεπτά αργότερα ο Ντεπάι άνοιξε λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα με καταπληκτική ριβέρς κίνηση και σουτ με το αριστερό για το 2-0.

Στο 43′ ο Πέντρι σκόραρε αλλά το γκολ

δε μέτρησε με παρέμβαση VAR. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Λεβαντόφσκι έκανε το 3-0 και το υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Πολωνός έφτασε τα 8 γκολ στην La Liga και είχε άλλες 2 ευκαιρίες για να τα κάνει 9, χωρίς να τα καταφέρει.

Φάτι και Φεράν ακούμπησαν το 4-0 με τον Μπαντία να έχει απάντηση. Οι 3 βαθμοί έφεραν την ομάδα του Τσάβι στην πρώτη θέση, περιμένοντας το σπουδαίο ντέρμπι της Μαδρίτης το βράδυ της Κυριακής, μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα