Μπαρτσελόνα: «Χτίζει» την ομάδα του μέλλοντος

Οι γηπεδούχοι ήταν γεμάτοι ενέργεια, δυναμισμό και ένταση από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με αποτέλεσμα πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο να προηγείται ήδη 2-0. Η ωραία εικόνα των «μπλαουγκράνα» συμπληρώθηκε με το γκολ που πέτυχε λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, στην πρώτη του εμφάνιση μετά τον σοβαρό του τραυματισμό, ο Ανσού Φατί.

Η ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΣΟΥ ΦΑΤΙ
Ο Ανσού Φατί τραυματίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Μετά

από 323 ημέρες και τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, έκανε τελικά τη θριαμβευτική επιστροφή του. Έχοντας μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, φυσικά, υπήρχαν επιφυλάξεις για το πώς θα επέστρεφε και αν θα ήταν ο ίδιος παίκτης. Αυτές οι ερωτήσεις απαντήθηκαν γρήγορα με το πολύ όμορφο τέρμα που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Οι επευφημίες του κόσμου, η χαρά των συμπαικτών του και το χαμόγελο στο πρόσωπό του, έδειχναν πόσο σημαντική ήταν εκείνη η στιγμή για εκείνον, τους οπαδούς και όλη την ομάδα. Η Μπαρτσελόνα έχει πλέον έναν «κλινικό» σκόρερ στο δυναμικό της.

+3! Back on track! Thanks to the fans today for the amazing atmosphere pic.twitter.com/heHSatpV8p

— Sergiño Dest (@sergino_dest) September 26, 2021

Ο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΣΕΡΤΖΙΝΙΟ ΝΤΕΣΤ
Ο Σερτζίνιο Ντεστ, παίζοντας σε θέση αριστερού μπακ αντί του τραυματία Τζόρντι Άλμπα, πραγματοποίησε πιθανότατα την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Με τον πιο «αμυντικό» Όσκαρ Μινγκέθα ως δεξί μπακ, η Μπαρτσελόνα έδωσε έμφαση στην επίθεση στην αριστερή πλευρά. Κατά συνέπεια, ο Ντεστ είχε πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να εξελιχθεί σε έναν αμυντικό παγκόσμιας κλάσης. Ο 20χρονος Αμερικανός, τελείωσε το ματς με μία ασίστ, τέσσερις ντρίμπλες και τέσσερις πάσες-κλειδιά για τους συμπαίκτες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα