Μπαρτσελόνα: «Μπούκαρε» η αστυνομία στα γραφεία της

Μπαρτσελόνα: «Μπούκαρε» η αστυνομία στα γραφεία τηςtbairaktΔευ, 03/01/2021 - 12:48

Η αστυνομία της Βαρκελώνης έκανε «ντου» στα γραφεία της Μπαρτσελόνα αναζητώντας στοιχεία για το πρόσφατο σκάνδαλο σπίλωσης στα social media.


Όπως αναφέρουν τα Καταλανικά ΜΜΕ, «κομάντο» της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος το πρωί της Δευτέρας (1/3) έκαναν αιφνιδιαστική έφοδο στο «Καμπ Νόου» αναζητώντας στοιχεία σε υπολογιστές και σκληρούς δίσκους.


Η

προηγούμενη διοίκηση του Τζόζεπ Μαρία Μπερτομέου κατηγορείται ότι είχε προσλάβει μια εταιρεία για να σπιλώσει την υπόληψη ακόμη και πρωτοκλασάτων παικτών, όπως οι Μέσι και Πικέ, στα social media.


Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και πιθανόν στο άμεσο μέλλον ναν βγουν στην επιφάνεια τα αποτελέσματα, όπως και από τον σημερινό έλεγχο.


Πολλοί συνδέουν το συγκεκριμένο σκάνδαλο με την επιθυμία αποχώρησης του Λίο Μέσι, ο οποίος φέρεται άκρως εκνευρισμένος και απογοητευμένος.
Μάλιστα ο αργεντινός σούπερ σταρ είχε μιλήσει για «εχθρούς εντός του συλλόγου…».
 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Η αστυνομία της Βαρκελώνης έκανε «ντου» στα γραφεία της Μπαρτσελόνα αναζητώντας στοιχεία για το πρόσφατο σκάνδαλο σπίλωσης στα social media. Article publish on Δευ, 03/01/2021 - 12:48 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα