Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο 2-3 (κ.α 2-2): Το τρόπαιο στην χώρα των Βάσκων (hls)

Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο 2-3 (κ.α 2-2): Το τρόπαιο στην χώρα των Βάσκων (hls)tbairaktΔευ, 01/18/2021 - 01:01

Μια εκπληκτική Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε στο «Λα Καρτούχα» με 3-2 στην παράταση της Μπαρτσελόνα και κατέκτησε το Super Cope de Espana.


Η Μπιλμπάο βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να επιστρέψει και μ’ ένα μοναδικό γκολ του Ινάκι Γουίλιαμς στην παράταση κατάκτησαν το 3ο τρόπαιο της ιστορίας τους.


Η

Μπαρτσελόνα προηγήθηκε δύο φορές με γκολ του Γκριεζμάν αλλά με τραγικό κέντρο άμυνας, δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη.


Επιπρόσθετα τελείωσαν το ματς με δέκα όταν στις καθυστερήσεις της παράτασης, ο Μέσι εκνευρισμένος χτύπησε τον Βιγιαλίμπρε.
Ήταν η πρώτη αποβολή για τον Μέσι μετά από 753 ματς.


Ο Γκριεζμάν έκανε το 1-0 στο 40’, όταν ο Μέσι βρήκε το Ζόρντι Άλμπα, που σέρβιρε στην καρδιά της περιοχής με τον Γκριεζμάν να πλασάρει τον Ουνάϊ Σιμόν. 


Δύο λεπτά μετά όμως η Αθλέτικ ισοφάρισε όταν μετά από πάσα του Γουίλιαμς ο Ντε Μάρκος βγήκε πίσω από την άμυνα και πλάσαρε από κοντά τον Τερστέγκεν.


Στην επανάληψη στο 77’ ο Γκριεζμάν και πάλι μετά από πάσα του Ζόρντι Άλμπα πλάσαρε για το 2-1.


Στο 84’ σε αντεπίθεση των καταλανών ο Ντε Γιονγκ δεν μπόρεσε να πλασάρει χάνοντας την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς.


Αντ’ αυτού, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουνιαϊν στο 90’ ο Βιγιαλίμπρε από κοντά «εκτέλεσε» τον Τερστέγκεν εν απουσία των στόπερ της Μπάρτσα.


Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης, στο 93’, ο Ινάκι Γουίλιαμς μ’ ένα καταπληκτικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα για το τελικό 3-2.


Ο επιθετικός των βάσκων κέρδισε και τον τίτλο του MVP.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Supercup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Athletic Bilbao - Ποδόσφαιρο Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Athletic Bilbao ΙΣΠΑΝΙΑ Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο: 2-3 Submitted by npilios on Δευ, 01/18/2021 - 01:50 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_BARCELONA_BILBAO_170121_SOST… ΙΣΠΑΝΙΑ - Supercup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΙΣΠΑΝΙΑ Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο, στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Athletic Bilbao Athletic Bilbao - Ποδόσφαιρο Barcelona - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Μια εκπληκτική Μπιλμπάο επικράτησε στο «Λα Καρτούχα» με 3-2 στην παράταση της Μπαρτσελόνα και κατέκτησε το Super Cope de Espana. Article publish on Δευ, 01/18/2021 - 01:01 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα