Μπαρτσελόνα: O Τσάβι δεν θέλει τους «τοξικούς» ποδοσφαιριστές

Τα μάτια όλων ήδη ανυπομονούν για μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά υπάρχουν επίσης βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν χωρίς καμία προσθήκη, όπως εξηγεί η Sport την Τετάρτη.
Το νέο «αφεντικό» προσπαθεί να αλλάξει όλο το πλαίσιο γύρω από τον σύλλογο και να επαναφέρει λίγο από το DNA της Μπαρτσελόνα που ενσάρκωσε τόσο καλά κατά τη διάρκεια των δοξασμένων ημερών του ως παίκτης στο «Camp Nou». Όπως λέει «το επίπεδο μας πρόκειται να ανέβει». Αυτό συμβαίνει με μεγάλη

προσπάθεια στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των αγώνων, σε όλες τις προπονήσεις, ακόμη και εκτός γηπέδου.

Ο Τσάβι λέγεται ότι θέλει η ομάδα του, ειδικά οι παλαιότεροι παίκτες, να επικεντρωθούν πλήρως στη Μπαρτσελόνα. Αν και κάποιοι πίστεψαν ότι αυτή η αναφορά είναι μια μομφή στον Ζεράρ Πικέ, ο Ισπανός αμυντικός δεν είναι ένας από τους «τοξικούς» ποδοσφαιριστές που κατονομάζει η καταλανική εφημερίδα. Αναφέρεται ότι άμεσο καθήκον για τον Τσάβι είναι να ξεφορτωθεί τους τοξικούς ποδοσφαιριστές και αυτοί που ονομάζονται είναι οι Φιλίπε Κουτίνιο και Σαμουέλ Ουμτιτί. Το πώς θα το κάνει αυτό δεν εξηγείται, καθώς η Μπαρτσελόνα έχει επανειλημμένα αποτύχει να βρει νέα ομάδα για τον Βραζιλιάνο, ενώ ο Γάλλος έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να μείνει στη Βαρκελώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα