Μπαρτσελόνα – Μακάμπι 80-104: Ακόμα πιο κοντά στον Ολυμπιακό (hls)

Με τους Λαπροβίτολα, Ντέιβις, Κούριτς εκτός και τους Μίροτιτς – Καλάθη να περιορίζονται στα 18 και 19 λεπτά αντίστοιχα, η φορμαρισμένη Μακάμπι είχε τον πρώτο λόγο στο Παλάου Μπλαουγράνα. Η ομάδα του λαού βρέθηκε σε εκπληκτική ημέρα στην επίθεση, πέτυχε 57 πόντους στο ημίχρονο και πήρε δίκαιη νίκη, αν και η τελική διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Οι Ισραηλινοί πέτυχαν 9/12 τρίποντα (!) στο πρώτο μέρος καθ΄ οδόν για το υπέρ τους 57-46, με τον Νάναλι να είναι παντού σε σκοράρισμα και δημιουργία και τους Έβανς-Γουίλιαμς να σιγοντάρουν. Η Μπαρσα αντέδρασε με κουμανταδόρο

τον Καλάθη στην τρίτη περίοδο, μείωσε τρεις φορές ως τους 5 πόντους αλλά ποτέ πιο κοντά. Ο Νάναλι κράτησε ξανά όρθια τη Μακάμπι η οποια κέρδισε τα φάουλ, έβαλε τις βολές και είχε προβάδισμα 8 πόντων στο 30΄, 68-76.

Στην τελευταία περίοδο ο Σάρας έβαλε ξανά τους νεαρούς Καϊσέδο, Μαρτίνεθ, Μπονίγια, Νάτζι και η Μακάμπι το εκμεταλλεύτηκε. Με επιμέρους 15-6 η διαφορά πήγε στους 17 πόντους και όλα τελείωσαν εκεί.

Πλέον η Μακάμπι είναι σίγουρα 6η και περιμένει ήττα της Εφές και δική της νίκη την προσεχή Τετάρτη επί της Φενέρμπαχτσε για να τερματίσει 5η. Αν η Ρεάλ επικρατήσει της αδιάφορης Μπάγερν και η Εφές κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι τότε ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ομάδα του λαού με πλεονέκτημα έδρας, με τα υπόλοιπα ζευγάρια να είναι Μπαρτσελόνα – Μπάγερν (κλειδωμένο), Ρεάλ – Μονακό και Αρμάνι – Εφές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα – Μακάμπι 80-104, Ακόμα, Ολυμπιακό,bartselona – makabi 80-104, akoma, olybiako