Μπάρτον -Γουέστ Χαμ 0-1: Πρόκριση με “χρυσή” αλλαγή τον Σάμερβιλ

Οι Λονδρέζοι ήθελαν την πρόκριση στους “16” του FA Cup για πρώτη φορά από το 2022-23 απέναντι σε μία ομάδα της League1. Μάλιστα η ομάδα του Εσπίριτο Σάντο είχε επικρατήσει σε κάθε έναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες της στο Κύπελλο Αγγλίας εναντίον ομάδων από την League One ή χαμηλότερης κατηγορίας, από τότε που υπέστη ήττα με 4-2 από την Γουίμπλεντον τον Ιανουάριο του 2019.

Οι Λονδρέζοι χρειάστηκαν την παράταση και τη συνδρομή του πιο φορμαρισμένου τους

παίκτη, του, τον Κρισένσιο Σάμερβιλ, που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι και πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο 95ο λεπτό, το έκτο του Ολλανδού επιθετικού στα τελευταία επτά παιχνίδια.

Λίγο αργότερα τα “σφυριά” έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Ποτς για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Λάρσεν, η Μπάρτον πίεσε για την ισοφάριση στα εναπομείναντα λεπτά, αλλά η Γουέστ Χαμ κράτησε το προβάδισμα και πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα