Μπάρνετ: “Δε δείχνει σεβασμό ο Ζιντάν”

Ο Τζόναθαν Μπάρνετ εξαπέλυσε επίθεση στον Ζινεντίν Ζιντάν, για τη στάση του απέναντι στον Γκάρεθ Μπέιλ και τόνισε πως είναι αίσχος η συμπεριφορά του Γάλλου τεχνικού. Ο μάνατζερ του Ουαλού ποδοσφαιριστή συμπλήρωσε πως ο πελάτης του θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν το θελήσει ο ίδιος.

Αρχικά, ο Μπάρνετ τόνισε για τη σχέση του Μπέιλ με τον Ζιντάν: “Είναι απλό, ο Γκάρεθ δεν αρέσει στον Ζιντάν. Δεν υπάρχει σχέση μεταξύ τους, ποτέ δεν υπήρξε. Ο Ζιντάν είναι ένα αίσχος, δε δείχνει σεβασμό για έναν παίκτη που έκανε τόσα για τη Ρεάλ”.

Στη συνέχεια,
τόνισε για το μέλλον του πελάτη του: “Ο Μπέιλ θέλει να μείνει, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το θέλει ο Ζιντάν. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Είναι, κατά τη γνώμη μου, στους 3-4 καλύτερους παίκτες του κόσμου. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι απόψεων και ο Ζιντάν δε σκέφτεται τα ίδια. Δε θα κριτικάρω τη γνώμη του”.

Τέλος, ο Μπάρνετ συμπλήρωσε: “Αν ο Γκάρεθ φύγει, είναι γιατί εκείνος το θέλει και ο Ζιντάν ή η Ρεάλ. Συνεχίζει να είναι από τους μεγαλύτερους παίκτες του κόσμου και στο μέλλον θα είναι ξανά σε μεγάλη ομάδα”.
Keywords
Τυχαία Θέματα