Μπαπέ: “Ναι, είμαι σταρ”

Η λέξη μετριοφροσύνη μάλλον δεν βρίσκεται στο… λεξιλόγιο του Κιλιάν Μπαπέ, καθώς ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν… αποθέωσε τον εαυτό του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική έκδοση του περιοδικού Esquire.

“Λίγοι αλλάζουν τη θέση τους όπως εγώ, παίζοντας σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Δεν νομίζω ότι όλοι είναι ικανοί να αλλάζουν θέση κάθε χρόνο και να διατηρούν μια εξαιρετική απόδοση στο υψηλότερο επίπεδο. Ναι, νομίζω ότι είμαι

σταρ: όταν το πρόσωπό σου είναι παντού στην πόλη και στον κόσμο, αυτό είναι σίγουρο”, ανέφερε ο Μπαπέ για την παρουσία του στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Γάλλος χαρακτήρισε το τελευταίο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» ως «το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας μου. Βοήθησα τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, πέτυχα στη δημιουργία αλλά και στην ολοκλήρωση των προσπαθειών μου. Στο ένας προς έναν, κέρδισα το 90% των μονομαχιών μου», ενώ μίλησε με θαυμασμό για τους Μέσι και Ρονάλντο.

«Για να πεις ότι πας καλύτερα από αυτούς, αυτό είναι έλλειψη συνείδησης: είναι ασύγκριτοι, έχουν… παραβιάσει όλους τους στατιστικούς νόμους. Ο Μέσι ήταν καλός για τον Ρονάλντο και ο Ρονάλντο ήταν καλός για τον Μέσι», ανέφερε μεταξύ άλλων το αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν.

Keywords
Τυχαία Θέματα