Μπάλντοκ: «Με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε, μεγάλη τιμή η παρουσία στην Εθνική»

Σκληρή δουλειά. Αυτή ήταν η υπόσχεση του Τζορτζ Μπάλντοκ μετά την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος εν όψει και των πρώτων παιχνιδιών της για τους ομίλους του Nations League.

Ο πολύπειρος μπακ μίλησε για τα συναισθήματά του και την υπομονή που χρειάστηκε να δείξει μέχρι να αποκτήσει το διαβατήριο και να μπορέσει να εκπροσωπήσει την πατρίδα της (εκλιπούσας) γιαγιάς του!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζορτζ Μπάλντοκ:

Για τις πρώτες εντυπώσεις: «Η πρώτη εντύπωσή μου από όλους είναι

πολύ καλή. Η ομάδα είναι “δεμένη” και όλοι είναι φιλικοί. Περίμενα πολύ καιρό να πάρω το διαβατήριο και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για την Εθνική. Είναι μεγαλη τιμή για εμένα και την οικογένειά μου το ότι θα παίξω στην Εθνική».

Για το αν είναι έξτρα κίνητρο η αναμονή των δύο ετών: «Ναι είναι, γιατί ήταν… βασανιστικό και εκνευριστικό. Υπήρχε μεγάλη γραφειοκρατία μέχρι να καταφέρω να πάρω το διαβατήριο στα χέρια μου, λόγω και των Brexit και κορωνοϊού. Κύλησε αργά η διαδιακσία. Αλλά στο τέλος της ημέρας είμαι εδώ και ανυπομονώ να αγωνιστώ».

Για το τι θα “προσφέρει” στην Εθνική: «Σκληρή δουλειά. Όποιος με έχει δει να παίζω ξέρει ποιος είμαι και ότι δίνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Και όπως είπα ανέφερα πριν τα… έξτρα κίνητρα που υπάρχουν και την σκληρή δουλειά. Είναι τιμή για εμένα και την οικογένειά μου να εκπροσωπώ τη γιαγιά μου και θα δώσω τα πάντα».

Για τα ματς που έρχονται και τους στόχους της Εθνικής: «Ξέρω πως στο παρελθόν είχε επιτυχίες και θέλουμε να επιστρέψουμε σε αυτές. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα. Με μία προπόνηση βλέπω πως υπάρχει ταλέντο και ξέρω πως με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε».

Για το τι ξέρει για τη Β. Ιρλανδία: «Πιθανότατα έχω παίξει ενάντια σε όλους τους παίκτες της. Ξέρω σχεδόν τα πάντα για αυτούς, όπως και ο προπονητής μας φυσικά. Αλλά αν με ρωτήσει για συγκεκριμένους παίκτες θα του δώσω τη δική μου οπτική γωνία και ελπίζω να τον βοηθήσει».

Για το τι ξέρει για την Ελλάδα: «Η εκλιπούσα γιαγιά μου ήταν 100% Ελληνίδα. Έχουμε ακόμη οικογένεια εδώ. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ και αγαπώ τη χώρα. Θα παλέψω για κάθε επιτυχία. Όπως ερχόμουν στην Ελλάδα απέκτησα… έξτρα κίνητρο! Είδα και το ντοκιμαντέρ για τον Ότο Ρεχάγκελ και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα