Μπακς-Σελτικς 103-101: Ματσάρα και αβαντάζ… Ελάφια! (hls)

Ματσάρα. Αυτή και μόνο η λέξη αξίζει προκειμένου να περιγράψει κάποιος το τρίτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών της Ανατολής, το οποίο κατέληξε στα χέρια των Μπακς που επιβλήθηκαν 103-101 των Σέλτικς.

Τα Ελάφια άντεξαν το.. comeback των Κελτών στην τελευταία περίοδο με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και… clutch τον Τζρου Χόλιντεϊ, που σκόραρε το καλάθι που επί της ουσίας «καθάρισε» το αποτέλεσμα. Αν και η Βοστώνη έχει τα παράπονά της καθώς με το σκορ στο 103-100 έπειτα το καλάθι του γκαρντ του Μιλγουόκι, ο Σμαρτ

κέρδισε φάουλ το οποίο θα μπορούσε και να δωθεί τρεις βολές.

Όμως οι διαιτητές είχαν διαφορετική άποψη δίνοντάς του δυο, με την πρώτη να είναι εύστοχη και τη δεύτερη άστοχη! Σε αυτή έγινε… χάος, με τους Σέλτικς να έχουν τρεις ευκαιρίες να σκοράρουν με φόλοου, αλλά να μην τα καταφέρνουν πριν την… τέταρτη προσπάθεια με τον Χόρφορντ, που όμως ήταν εκπρόθεσμη.

Όσον αφορά την στατιστική απεικόνιση του αγώνα, ο Greek Freak ήταν εκπληκτικός και μέτρησε 42 πόντους, 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ σε 39 λεπτά συμμετοχής. Συμπαραστάτης του ο Χόλιντεϊ με 25 και το καθοριστικό δίποντο για το 103-100.

Από την απέναντι πλευρά ο Τζέιλεν Μπράουν ήταν «μαγικός» και εκείνος που οδήγησε την αντεπίθεση των Κελτών στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, ολοκληρώνοντας με 27 πόντους. Ο έτερος σταρ της Βοστώνης δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του και έμεινε στους 10, εξαιτίας φυσικά και της εκπληκτικής άμυνας των Ελαφιών πάνω του.

Επόμενη… ματσάρα, η τέταρτη της σειράς, την Τρίτη τα ξημερώματα (10/5, 02:30).

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-19, 46-50, 80-67, 103-101

Keywords
Τυχαία Θέματα