Μπακς: Δε θέλει να φύγει ο Γιάννης

Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως πιστεύει στην ομάδα του και πως θέλει να παραμείνει στο ρόστερ τους και τα επόμενα χρόνια. Ο Αντετοκούνμπο δήλωσε πως θα προσπαθήσει για να οδηγήσει τα «ελάφια» σε νέες επιτυχίες και τόνισε πως είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ο Αντετοκούνμπο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πρώτα απ ‘όλα, δεν έχω διαβάσει αυτή την ιστορία. Όταν ξεκινά η σεζόν, προσπαθώ να αποχωρήσω από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να επικεντρωθώ στη δουλειά μου και στην ομάδα μου. Αλλά, ναι, το έχω πει πολλές φορές, θέλω να βρίσκομαι σε μια κατάσταση που μπορώ να κερδίσω

και τώρα είμαι εδώ. Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα. Πιστεύω στους συμπαίκτες μου. Είμαι εδώ για να οδηγήσω αυτήν την ομάδα όπου μπορούμε να πάμε και σίγουρα θα είναι δύσκολο. Θα το παλεύουμε μέρα με τη μέρα, αλλά εγώ είμαι εδώ».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Οπότε, όλα τα άλλα επιπλέον πράγματα δεν έχουν σημασία. Νομίζω ότι έχω επικοινωνήσει με τους συμπαίκτες μου, έχω επικοινωνήσει με τους ανθρώπους που σέβομαι και αγαπώ, ότι τη στιγμή που θα πατήσω σε αυτό το γήπεδο ή σε αυτή την εγκατάσταση, θα φορέσω αυτή τη φανέλα, τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία. Είμαι δεσμευμένος σε ό,τι έχω μπροστά μου. Τώρα, αν σε έξι, επτά μήνες αλλάξω γνώμη, νομίζω ότι είναι και ανθρώπινο, έχεις το δικαίωμα να πάρεις όποια απόφαση θέλεις, αλλά εγώ είμαι αφοσιωμένος σε αυτήν την ομάδα. Είμαι αφοσιωμένος σε αυτούς τους τύπους, σε αυτήν την ομάδα και σε αυτό το προπονητικό επιτελείο και στον εαυτό μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα