Μπακογιάννης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού: "Έγινε ένα ουσιαστικό βήμα"

Μπακογιάννης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού: "Έγινε ένα ουσιαστικό βήμα"ntzouaniΤετ, 02/10/2021 - 14:10

 

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Ερασιτέχνη για το γηπεδικό θέμα, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης τοποθετήθηκε για το πρότζεκτ.

Η δήλωση του Δημάρχου Αθηναίων:

"Σήμερα έγινε

ακόμη ένα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης.  Της εμβληματικής αυτής παρέμβασης που δημιουργεί δύο αναπτυξιακούς υπερ-τοπικούς πόλους μέσα στην πόλη. 

Ο σχεδιασμός μας προχωράει και υλοποιείται εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων.  Η συμφωνία ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα την προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος μας".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Ερασιτέχνη για το γηπεδικό θέμα, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης τοποθετήθηκε για το πρότζεκτ. Article publish on Τετ, 02/10/2021 - 14:10 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα