Μπακάκης και Βράνιες LIVE στο novasports.gr

Ο Μιχάλης Μπακάκης αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν. Είναι το ...πολυεργαλείο του Μανόλο Χιμένεθ, αφού του δίνει λύσεις σε όποια θέση της άμυνας κι αν του έχει ζητηθεί να αγωνιστεί. Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ιστοσελίδα του Ουέφα, ψηφίστηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του Europa League, στη φάση των "32" του θεσμού.

Την ίδια στιγμή ο Όγκνιεν Βράνιες ναι μεν δεν μπόρεσε,
λόγω τιμωρίας,
να βοηθήσει την Ένωση στην προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες του Δικεφάλου.

Γι' αυτό και σήμερα (24/2) στις 12:15 το μεσημέρι θα απαντήσουν (και) στα δικά σας ερωτήματα, σε μια LIVE συνέντευξη με τους Μανώλη Βογιατζάκη και Γιώργο Λιώρη στο Novasports.gr! Θα έχετε μάλιστα την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και τη βράβευση του Βόσνιου αμυντικού για την αναδειξή του ως MVP της 22ης αγωνιστικής, λόγω του χατ τρικ που πέτυχε στο ματς της ΑΕΚ με την Ξάνθη.

Παρακολουθήστε LIVE τη συνέντευξη των δύο ποδοσφαιριστών της Ένωσης στο Novasports 24 HD (κανάλι 112 στη NOVA), όπως επίσης στη Web TV και τα Social Media (Facebook & Youtube) του Novasports.gr!
Keywords
Τυχαία Θέματα