Μπακαγιόκο: Θα δώσω εμπειρία, μακάρι να μείνει ο Κεσί (pics)

Ο 27χρονος επέστρεψε δανεικός από την Τσέλσι πριν από λίγες μέρες, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την μορφή δανειμού στη Νάπολι. Ο Μπακαγιόκο πέρασε το 2018-19 στη Μίλαν και επιστρέφει σε διετή δανεισμό με υποχρεωτική αγορά υπό προϋποθέσεις. Ο Γάλλος προπονήθηκε σήμερα και με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που επέστρεψε στην δράση μετά από τραυματισμό, όχι όμως και με τον Ολιβιέ Ζιρού που διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

«Θυμάμαι καλά τον τελευταίο μου αγώνα με την ΣΠΑΛ, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να προκριθούμε

στο Champions League», δήλωσε ο Μπακαγιόκο κατά την παρουσίαση του «Είναι ωραίο να επιστρέφω με τη Μίλαν στο Champions League. Είναι ένα πιο δυνατό Μιλάνο από αυτό που άφησα, είμαι πολύ χαρούμενος».

Milanello: practice, practice, practice #SempreMilan pic.twitter.com/fihoamDWkT

— AC Milan (@acmilan) September 2, 2021

Ο Γάλλος μέσος είπε ότι μίλησε με τον προπονητή Στέφανο Πιόλι και δεσμεύτηκε να δώσει τα πάντα “για να συνεισφέρει”. «Μίλησα αμέσως με τον προπονητή με πολύ ήρεμο τρόπο», πρόσθεσε ο Μπακαγιόκο. «Θα κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ. Η ομάδα πάει καλά, θα φέρω την εμπειρία μου». Ο Μπακαγιόκο τέλος ελπίζει ο Φρανκ Κεσί (μένει ελεύθερος του χρόνου) ναπαραμείνει στους “ροσονέρι” και αποκάλυψε ότι έχει καλές σχέσεις με τον Ιβοριανό. «Νιώθω καλά μαζί του. Μεγάλωσε και βελτιώθηκε πολύ από κάθε άποψη, χαίρομαι που θα ξανασυναντηθώ μαζί του. Για το μέλλον του…Ελπίζω ότι θα μείνει στη Μίλαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα