Μπαίνει άμεσα σε ρυθμούς ΜΠΑΤΕ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει άμεσα πίσω του τη νίκη 2-1 επί της ΑΕΛ για το πρωτάθλημα και την κατάκτηση του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα και στρέφει την προσοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση με την ΜΠΑΤΕ, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν μόνο τη νίκη στον αγώνα της Πέμπτης, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, εφόσον
η Τσέλσι νικήσει τη Βίντι στο άλλο ματς του ομίλου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς της Πέμπτης από τη Δευτέρα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρουμάνος τεχνικός προτίθεται να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του στο συγκεκριμένο ματς, στο οποίο ο «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει μόνο τη νίκη. Μέσα από τις προπονήσεις της προετοιμασίας για το συγκεκριμένο ματς θα φανούν τα πλάνα του Λουτσέσκου για το συγκεκριμένο ματς.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ στο ματς με τους «βυσσινί», καθώς έφτασε τα 13 ματς χωρίς ήττα και βελτίωσε το ρεκόρ που είχε από τη σεζόν 1984-1985. Τότε, οι «ασπρόμαυροι» είχαν δέκα νίκες και δυο ισοπαλίες. Πάντως, το καλύτερο ρεκόρ του ΠΑΟΚ είναι από τη σεζόν 1972-1973, όταν είχε ξεκινήσει στη σεζόν με 16 νίκες και τρεις ισοπαλίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα