Μπάγεβιτς: “Περιμένουμε ακόμα καλύτερες μέρες”

Ο πρώην τεχνικός της ομάδας τόνισε πως πάντα παρακολουθεί την Ένωση και περιμένει ακόμα καλύτερες ημέρες τη φετινή σεζόν για τους “κιτρινόμαυρους”. Ο Μπάγεβιτς μίλησε στην εφημερίδα “Livesport”.

Αρχικά, ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε: “Πάντα παρακολουθώ την ΑΕΚ, αλλά δε θέλω να μιλάω πολύ. Ήταν το πρώτο παιχνίδι, δε χρειάζεται να μιλάμε πολύ και να ενθουσιαζόμαστε πολύ. Σίγουρα περιμένουμε και ακόμα καλύτερες μέρες για την ΑΕΚ”.

Και συμπλήρωσε

στη συνέχεια: “Η ομάδα θα είναι ακόμα πιο δυνατή και πιο καλή στην πορεία. Έδειξε ότι έχει ποιότητα. Οι παίκτες είναι πολύ καλοί. Ήταν το πρώτο παιχνίδι και η αρχή του πρωταθλήματος, αλλά η ΑΕΚ ήταν καλή και έχει πολλά να δώσει ακόμα. Πιστεύω ότι με τον χρόνο το μέλλον είναι δικό μας”.

Όσον αφορά στους στόχους της Ένωσης, ο Μπάγεβιτς δήλωσε: “Πάντα η ΑΕΚ πάει για το πρωτάθλημα. Αυτός είναι πάντα ο στόχος της. Είναι όμως νωρίς να μιλήσουμε για τον τίτλο. Πραγματικά, είναι πολύ νωρίς να μιλάμε γι’αυτά. Χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά. Αυτή τη στιγμή πρέπει να μιλάμε γι’αυτά τα πράγματα που πρέπει να κάνει η ομάδα για να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Τσούμπερ: “Δε θέλω να μιλήσω ξεχωριστά για τους παίκτες. Δε χρειάζεται να γίνει αυτό. Η ΑΕΚ ήταν συνολικά καλή με τον Ιωνικό και αυτό έχει σημασία”.

Keywords
Τυχαία Θέματα