Μπάγερν Μονάχου-Γκλάντμπαχ 1-1: Πρώτη βαυαρική απώλεια λόγω μυθικού Ζόμερ (hls)

Ο Γιάν Ζόμερ τα έκανε όλα σωστά στην «Αλιάντς Αρίνα» και η Γκλάντμπαχ «απέδρασε» από το Μόναχο με τον βαθμό της ισοπαλίας. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή βαθμολογική απώλεια της Μπάγερν στο πρωτάθλημα.

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Νάγκελσμαν κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλος και τα έκανε όλα σωστά μέχρι τον… Ζόμερ, η Γκλάντμπαχ πήρε έναν πολύτιμο βαθμό χάρη στις απίστευτες ικανότητες του Ελβετού πορτιέρε. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Μπάγερν έκανε 35 τελικές, εκ των οποίων οι 20 στον στόχο, αλλά βρήκε μόλις ένα τέρμα.

Ο Μάρκους

Τουράμ στο 43ο λεπτό έγραψε το 0-1 για την Γκλάντμπαχ κόντρα στην ροή του αγώνα, και ενώ στο πρώτο ημίχρονο η Μπάγερν είδε δύο γκολ της να ακυρώνονται.

Στην επανάληψη, οι Βαυαροί ήταν ακόμη καλύτεροι, αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να νικήσουν τον Γιάν Ζόμερ. Ο Ελβετός γκολκίπερ κατέβασε… ρολά, αλλά τελικά νικήθηκε από τον Λερόι Σανέ στο 83ο λεπτό. Θα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να κρατήσει την εστία αλώβητη με 20 τελικές του αντιπάλου στον στόχο…

Η Μπάγερν αντιμετωπίζει την Τετάρτη (31/08) την Βικτόρια Κολωνίας στο Κύπελλο, ενώ η Γκλάντμπαχ που παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα (8 βαθμοί), υποδέχεται την Μάιντς (04/09) για την 5η αγωνιστική της Bundesliga.

Keywords
Τυχαία Θέματα