Μπάγερν Μονάχου-Μπαρτσελόνα 74-75: «Απόδραση»!

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες στη EuroLeague, επικρατώντας με 75-74 της Μπάγερν στο Μόναχο, στο πρώτο της παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του Χοάν Πενιαρόγια.

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Όσκαρ Ορεγιάνα, οι Καταλανοί έδειξαν σαφή βελτίωση και πήραν μια οριακή, αλλά πολύτιμη νίκη, ανεβαίνοντας στο 6-4 ύστερα από 10 αγωνιστικές. Αντίθετα, οι Βαυαροί είδαν το σερί τριών νικών να διακόπτεται, υποχωρώντας στο 5-5.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν τον έλεγχο για σχεδόν 38 λεπτά, όμως στο τέλος παραλίγο να… αυτοκαταστραφούν, γλιτώνοντας χάρη στην άστοχη δεύτερη βολή του Ντινγουίντι με το σκορ στο 75-74.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε τη δυνατότητα να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά αστόχησε, δίνοντας τη νίκη στην Μπαρτσελόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα