Μπάγερν: Λέβα χωρίς… φρένα

Μπάγερν: Λέβα χωρίς… φρέναastiliadΠαρ, 04/02/2021 - 14:01

Ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου καταγράφει μια ακόμη χρονιά υπερβάσεων και απόδοσης που τον κατατάσσει με διαφορά στην κορυφή της λίστας των Ευρωπαίων επιθετικών.

Ο Λεβαντόφσκι έφτασε ήδη τα 35 γκολ στη Μπουντεσλιγκα με 25 συμμετοχές. Αυτό σημαίνει ότι σκοράρει 1,5 γκολ σε κάθε 90λεπτο.
Παράλληλα

με την ευχέρεια στο σκοράρισμα ο σπουδαίος επιθετικός της Μπάγερν έχει μοιράσει και 6 ασίστ, όντας μέρος της πρώτης (μακράν των υπολοίπων) ομάδας της Γερμανίας σε γκολ και τελικές πάσες.  Κοινώς… συμμετέχει σε περισσότερα από τα μισά (41 από τα 78) γκολ της ομάδας του στην εφετινή Μπουντεσλίγκα.

Ο Τόμας Μίλερ είναι ο παίκτης που τον ακολουθεί στο σχετικό σύνολο γκολ και ασίστ με συμμετοχή σε 24 από τα γκολ των Βαυαρών σκοράροντας 10 και μοιράζοντας 14 ασίστ. Είναι πρώτος σε τελικές πάσες για τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Συμμετέχοντας στην καλύτερη επίθεση αλλά και στην ομάδα με τις περισσότερες τελικές στο πρωτάθλημα, ο «Λέβα» είναι πρώτος παίκτης του πρωταθλήματος σε τελικές προσπάθειες με 105 (35 γκολ). Μάλιστα οι 45 από τις 105 είναι στην εστία και οι 35 από αυτές στα δίχτυα. 

Η Μπάγερν στοχεύει για μια ακόμη χρονιά στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και συνεχίζει απτόητη και σε αυτή τη διοργάνωση. Ο βασικός επιθετικός της έχει συμβάλει τα μέγιστα μέχρι στιγμής σημειώνοντας 5 γκολ σε 6 συμμετοχές αυτή τη σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Παράλληλα με τα κατορθώματά του στο Μόναχο, συνεχίζει να αποτελεί τον απόλυτο ηγέτης της Εθνικής ομάδας της Πολωνίας αφού στα πρώτα δύο παιχνίδια του ομίλου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει σκοράρει ήδη τρεις φορές. Μία στην ισοπαλία (3-3) με την Ουγγαρία και δύο στη νίκη με 3-0 απέναντι στην Ανδόρα.

Βλέποντας τη συνολική εικόνα, με δεδομένο ότι η Μπάγερν ΔΕΝ είχε διακοπές πέρυσι παίζοντας περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στην Ευρώπη, ο Λεβαντόφσκι πραγματοποιεί μια ακόμη υπερβατική χρονιά.

Έχει παίξει σε 36 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τον σύλλογό του και την εθνική Πολωνίας. Έχει σκοράρει 42 φορές, ενώ μοίρασε και 8 ασίστ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off astiliad Off Off ΓΕΡΜΑΝΙΑ Μια ακόμη χρονιά υπέρβασης. Ο εντυπωσιακός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παίζει και κάνει διαφορά στην κατάλληλη ομάδα. Article publish on Παρ, 04/02/2021 - 14:01 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα