Μπάγερν-Λάτσιο 3-0: Θα’ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη…

Η πίεση που είχε συσσωρευτεί στις τάξεις της Μπάγερν Μονάχου πριν από τον αγώνα με τη Λάτσιο στη Βαυαρία ήταν αναμφισβήτητα μεγάλη. Η ήττα στη Ρώμη με 1-0 ήρθε να δέσει το…γλυκό το οποίο είναι άγλυκο στη Γερμανία για τους μόνιμους πρωταθλητές, αφού είναι στο -10 από την ασταμάτητη Μπάγερ Λεβερκούζεν στην Bundesliga και έχουν αποκλειστεί από το Κύπελλο. Ένας αποκλεισμός θα έφερνε και την πρόωρη αποχώρηση του ούτως ή άλλως φευγάτου το προσεχές καλοκαίρι

Τόμας Τούχελ.

Κρατήστε το σενάριο στο αρχείο, γιατί η Μπάγερν Μονάχου δεν είχε όρεξη για δώρα, εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή σοβαρή και κυρίως εύστοχη επιθετικά για να επικρατήσει με 3-0 της Λάτσιο και να κλείσει ραντεβού στα προημιτελικά.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Τούχελ σπατάλησε ευκαιρίες με τους Σανέ, Μουσιάλα, Κέιν τρεις ευκαιρίες έως το 25 ενώ η Λάτσιο περίμενε τη στιγμή της. Την είχε αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε.

Στο 37’ η ιταλική ομάδα έχασε τη σπουδαιότερη ευκαιρία της στο πρώτο ημίχρονο, αφού το λάθος του Ντε Λιχτ έφερε την μπάλα ιδανικά στρωμένη για το κεφάλι του Ιμόμπιλε, ωστόσο ο σπουδαίος Ιταλός σκόρερ αστόχησε από ευνοϊκή θέση.

Κι αφού δεν έγινε το 0-1, στο 39’ ο Κέιν που και πάλι ήταν κομβικός σε κρίσιμο παιχνίδι, άνοιξε το σκορ για να έρθει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η…γριά αλεπού Μίλερ να γράψει το 2-0 και να στείλει τους Ιταλούς με τεράστιο μειονέκτημα στα αποδυτήρια.

Οι γηπεδούχοι χωρίς να λάμψουν έκαναν τη δουλειά τους και στο 66’ ο Κέιν (33 γκολ σε 33 αγώνες την τρέχουσα σεζόν!) διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με τον Μίλερ να έχει δοκάρι στο 71’ και τη Λάτσιο να παρουσιάζεται κατώτερη των περιστάσεων, ανήμπορη να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κίμιχ, Ντάιερ, Ντε Λιχτ, Γκερέιρο (78’ Ντέιβις), Πάβλοβιτς, Γκορέτσκα, Σανέ (89’ Λάιμερ), Μίλερ (78’ Τελ), Μουσιάλα (90’ Γκνάμπρι), Κέιν

Προπονητής: Τόμας Τούχελ

Λάτσιο: Προβεντέλ, Μάρουσιτς, Χίλα, Ρομανιόλι, Πελεγκρίνι , Γκεντουζί, Βεσίνο (61’Kατάλντι) , Λουίς Αλμπέρτο (80’ Κάμαντα), Άντερσον (75’ Πέδρο), Ιμόμπιλε (61’ Καστεγιάνος), Τζακάνι (61’ Ίσακσεν)

Προπονητής: Μαουρίτσιο Σάρι

Keywords
Τυχαία Θέματα