Αζάρ: «Κάνουν λάθος, δεν πάω στη Ρεάλ» (video)

Ο Εντέν Αζάρ απάντησε στους οπαδούς της Γουέστ Χαμ, που τον «έστελναν» στη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως για την ώρα είναι επικεντρωμένος στην Τσέλσι.

Το όνομα του Βέλγου σούπερ σταρ έχει συνδεθεί πολλές φορές με τη «βασίλισσα», ωστόσο ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν θα μετακομίσει στη Μαδρίτη και ξεκαθάρισε πως ότι έχει να κάνει με το μέλλον του θα το σκεφτεί το καλοκαίρι.

«Είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση
της Τσέλσι, όχι τη δική μου μόνο. Δεν ήταν καθόλου εύκολο παιχνίδι για εμάς. Στο τέλος, κάναμε όσα έπρεπε. Σκοράραμε δυο φορές, δεν δεχθήκαμε γκολ και είμαστε χαρούμενοι», δήλωσε αρχικά για το παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις κινήσεις του στο πρώτο γκολ:

«Ήταν κάτι... ιδιαίτερο το γκολ μου. Πήρα τη μπάλα και απλά επιτέθηκα. Όταν μπαίνω στην περιοχή είναι δύσκολο για τον αμυντικό γιατί μπορεί να με μαρκάρει κάποιος και να πάρω πέναλτι, αλλά ήμουν τυχερός που πρόλαβα και σούταρα. Είμαι μικρόσωμος και αυτό με βοηθάει να αλλάζω εύκολα κατευθύνσεις».

Όσο για τα συνθήματα των οπαδών της Γουέστ Χαμ που φώναζαν «φεύγει για τη Ρεάλ», ο Αζάρ απάντησε: «Κάνουν λάθος. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην Τσέλσι, έχουμε ακόμα την τετράδα και το Europa League και βλέπουμε μετά...».

"They're wrong!"

Eden Hazard responds to the West Ham fans chanting "He's off to Madrid"

Keywords
Τυχαία Θέματα