Αζάρ: «Έχουμε Μοράτα και Μπατσουαγί δεν χρειαζόμαστε φορ»

Σύμφωνα με τον Εντέν Αζάρ η Τσέλσι δεν χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση γραμμή γιατί έχει τους Αλβάρο Μοράτα και Μίτσι Μπατσουαγί.

«Έχουμε δύο πολύ καλούς επιθετικούς, τον Αλβάρο και τον Μίτσι και αν κάποιος δεν μπορεί από αυτούς υπάρχω εγώ να καλύψω το κενό μπροστά όποτε δεν χρειαζόμαστε σέντερ φορ», σχολίασε αρχικά ο Βέλγος.

Ωστόσο, στην συνέχεια δήλωσε ότι η απόκτηση ενός μεγαλόσωμου επιθετικού μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα: «Εμάς μας αρέσει να παίζουμε μπάλα κάτω και αυτό φάνηκε για μία ακόμη φορά στη νίκη με τη Μπράιτον.
Αν αρχίσουμε να στέλνουμε ψηλές μπάλες ψάχνοντας τον σέντερ φορ κινδυνεύουν να χαλάσουμε αυτό που γνωρίζουμε καλά. Κοιτάξτε ποια ομάδα είναι η καλύτερη φέτος; Η Σίτι με φορ τον Ζεσούς και τον Αγουέρο που δεν τους λες ψηλούς!», συμπλήρωσε.

Η διοίκηση του συλλόγου «ψάχνετε» για ένα σέντερ φορ όμως ο Άζαρ, θεωρεί ότι ίσως αυτό είναι καταστροφικό για τους «Μπλε»: «Το ποδόσφαιρο είναι απλό παιχνίδι. Κρατάς τη μπάλα στο έδαφος και προσπαθείς να παίξεις όπως κάνουμε πολύ συχνά εμείς και φάνηκε στο 0-4 με τη Μπραιτον. Δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουμε τις σέντρες στην περιοχή και να χαλάσουμε αυτό που ξέρουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα