Αζάρ: «Δε νιώθω ακόμη ‘Γκαλάκτικο’» (vid)


Έχοντας τρεις συμμετοχές σε αρχικό σχήμα της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά κανένα γκολ, καμία ασίστ ο Εντέν Αζάρ μετά την πολλών εκατομμυρίων ευρώ το περασμένο καλοκαίρι από το Λονδίνο στη Μαδρίτη κι από την Τσέλσι στη Ρεάλ ο 28χρονος διεθνής Βέλγος νιώθει «βαριά» τη φανέλα με το νο7 στην πλάτη του. Τον αριθμό που κατείχε πριν από αυτόν ο Κριστιάνο Ρονάλνο και δικαίως λογίζεται ως διάδοχός του.

Τί λέει ο ίδιος όμως για όλα αυτά; «Δεν
είμαι ένας Γκαλάκτικο ακόμη. Πρέπει να δείξω πως μπορώ να γίνω. Όλοι γνωρίζουμε την ιστορία της φανέλας με το νο7 σ’ αυτήν την ομάδα και θέλω να δείξω πως μπορώ να είμαι ο καλύτερος στον κόσμο. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου όχι μόνον στους αγώνες αλλά και στις προπονήσεις».

Και συνέχισε: «Μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα. Κι εγώ κρίνω αυστηρά τον εαυτό μου αλλά μέσα από την καθημερινή δουλειά θα αλλάξουμε τα πράγματα. Δεν είναι όλα τέλεια αλλά είμαστε πρώτοι στο Πρωτάθλημα, χάσαμε στο Παρίσι, ίσως έμεινα λίγο πίσω λόγω του προβλήματος στη μέση αλλά πλέον είμαι 100% έτοιμος κι ελπίζω να καταφέρω να βγάλω ότι έχω και δεν έχω στα επόμενα ματς. Όταν αρχίσω να σκοράρω κι έχω ορισμένες καλές εμφανίσεις όλα θα είναι πιο εύκολα. Μου λείπει το γκολ ή μια ασίστ για να ξεκινήσω ν’ αλλάζω τα πράγματα».

Τον Αζάρ στήριξε στις δηλώσεις του κι ο Ζινεντίν Ζιντάν. Όπως ανέφερε ο τεχνικός της «Βασίλισσας»: «Ξέρω πως θα θριαμβεύσει εδώ. Αλλά το πλέον σημαντικό είναι να είναι ήρεμος και να τυγχάνει στήριξης. Ξέρω πως γίνεται όλο αυτό καθώς εγώ ήμουν σε χειρότερη θέση όταν είχα έρθει εδώ από την Ιταλία. Εκεί μου είχε πάρει τρεις μήνες να βρω τη φόρμα μου, εδώ κάτι λιγότερο».
Keywords
Τυχαία Θέματα