Ατρόμητος-ΟΦΗ 1-1: Τους έγινε συνήθεια η ισοπαλία! (hls)

Ο Ατρόμητος ήθελε τους τρεις βαθμούς, απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά ΟΦΗ, αλλά βολεύεται και με την ισοπαλία. Η ομάδα του Περιστερίου συνέχισε την ανοδική πορεία που έχει ξεκινήσει από τα μέσα Φεβρουαρίου, καθώ έχει μαζέψει 17 βαθμούς στα εννιά τελευταία παιχνίδια του, ενώ είχε μόλις 14 στα 21 πρώτα!

Ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, γκολ ο Κλωναρίδης
Στην πρώτη αξιόλογη φάση στο παιχνίδι, ο Ατρόμητος ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, επωφελούμενος από το λάθος του

Επασί. Στο 10ο λεπτό έγινε η σέντρα από τα αριστερά, ο Κουλούρης προσπάθησε να κάνει το κοντρόλ και το γύρισμα, ο Επασί φάνηκε να ελέγχει τη φάση, αλλά έδιωξε με το ένα χέρι στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον Κλωναρίδη ο οποίος με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Ατρόμητου.

Αυτό ήταν το δεύτερο εφετινό τέρμα του 29χρονου επιθετικού στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ ανέβασε το ρυθμό του στα τελευταία λεπτά και πίεσε κυρίως με τον Νέιρα. Η κρητική ομάδα είχε στο διάστημα του πρώτου 45λεπτου έξι τελικές προσπάθειες, με κορυφαία στιγμή αυτή του 41ου λεπτού όταν ο Νέιρα έστειλε τη μπάλα άουτ με σουτ μέσα από την περιοχή.

Σκόραρε πάλι ο Φελίπε
Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ, έτσι ξεκίνησε την επανάληψη, με επιθετική διάθεση δηλαδή και έφτασε πολύ γρήγορα στην ισοφάριση. Ο Λάμπρου πάσαρε στον Μπαλογιάννη που μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε την παράλληλη μπαλιά προς τον Λουίς Φελίπε ο οποίος από κοντά έκανε το 1-1. Ο Λουις Φελίπε έχει παίξει σε δέκα παιχνίδια και έχει πετύχει επτά γκολ, σκοράροντας στα πέντε τελευταία και στα έξι από τα επτά που έχει παίξει βασικός. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά στη συνέχεια και έψαξαν το δεύτερο γκολ της νίκης.Στο 63ο λεπτό ο Επασί απομάκρυνε σωτήρια το πλασέ του Κουλούρη στην καλύτερη φάση του Ατρόμητου στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 79΄ο ΟΦΗ απεόλησε όταν ο Φελίπε εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση και ο Γιαννιώτης με διπλή προσπάθεια μπόκαρε τη μπάλα.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Καρτάλης (68΄Αλιμπεκ), Χαρίσης, Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ (83΄Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης, Κλωναρίδης (68΄Ροτάριου)

ΟΦΗ: Επασί, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Νέιρα, Τοράλ (38΄Μπουζούκης), Τσιλιανίδης (68΄Στάικος), Λάμπρου (77΄Γιαννούλης), Λουίζ Φελίπε

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα