Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 0-0: «Χ»αμένοι και οι δυο…

Στο 0-0 έμειναν στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου οι Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης, σε μια αναμέτρηση που είχε δύο γκολ που δε μέτρησαν, μία αποβολή και… τίποτα άλλο!

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που τελείωσαν με 10 παίκτες τον αγώνα, καθώς ο Πιερ Κούντε αποβλήθηκε στο 56′ με απευθείας κόκκινη ύστερα από την υπόδειξη του VAR στον διαιτητή Φωτιά.

Μία φάση που έφερε τις διαμαρτυρίες της ομάδας του Περιστερίου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης…

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ατρόμητος παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα με τρεις

ισοπαλίες, ενώ από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τρίτο του τρίποντο.

Όπως και να έχει και οι δύο ομάδες πρέπει να βελτιώσουν πολλά, μιας και είχαν κακή παρουσία απόψε…

Κακό πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ που δε μέτρησαν!

Μετά το πρώτο πεντάλεπτο άρχισε να βρίσκει (έναν κάποιο) ρυθμό το παιχνίδι. Στο 7’ ο Ατρόμητος πέτυχε γκολ με τον Αντζιέλσκι, όμως αυτό δε μέτρησε μιας και ήταν εκτεθειμένος την στιγμή της πάσας.

Οκτώ λεπτά μετά ήταν η σειρά του Αστέρα Τρίπολης να σκοράρει με τον Καλτσά και το τέρμα του να μη μετρήσει για οφσάιντ την ώρα που πήρε την μπάλα.

Στο 19’ καταγράφηκε η πρώτη τελική για τους γηπεδούχους, με το σουτ του Κούντε να περνάει ελάχιστα έξω. Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ στο 22’, όμως ο Τσιντώτας σταμάτησε τον Μπαρτόλο.

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 20 λεπτά για να δούμε ξανά… υποψία ευκαιρίας. Στο 41’ ο Καλτσάς έκανε επικίνδυνη σέντρα, ο Μπαρτόλο έκανε την κίνηση στην περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να κάνει επαφή με την μπάλα, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του 45λεπτου.

Άντεξε με 10 ο Ατρόμητος

Ίδια εικόνα είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τη φάση του 56ου λεπτού να αλλάζει τη ροή του αγώνα. Ο Κούντε είδε την απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα, ύστερα και από την παρέμβαση του VAR.

Μία φάση που έφερε την αντίδραση της ομάδας του Περιστερίου στα social media, γράφοντας: «57′ Απίστευτο! Κόκκινη κάρτα στον Κούντε για μαρκάρισμα που δεν υφίσταται, καθώς νωρίτερα έχει σφυριχτεί φάουλ στον Κεσχρίντα και η ροή του παιχνιδιού είχε σταματήσει!».

Στο 59’ είχαμε σημαντική ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Μάντζης εκτέλεσε ανενόχλητος με κεφαλιά από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για να βρουν το γκολ, δίχως να δημιουργούν τη μεγάλη ευκαιρία.

Οι γηπεδούχοι κρατούσαν το 0-0, ένα αποτέλεσμα που όπως πήγε το ματς ήταν θετικό για αυτούς. Εν τέλει το κατάφεραν και η ισοπαλία δίχως γκολ ήταν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης…

Η ταυτότητα του ματς:

7η αγωνιστική Stoiximan Super League

Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς

Βοηθοί: Παντελής Σπυρόπουλος, Πέτρος Πάτρας

4ος: Σταύρος Τσιμεντερίδης

Σκόρερ: –

Κίτρινες: 42’ Τζαβέλλας – 29’ Σουρλής, 40’ Χουχούμης, 60’ Τζουκάνοβιτς, 75’ Μουνάφο, 89′ Μιριτέλο

Κόκκινη: 56’ Κούντε

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόουλμαν): Τσιντώτας – Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Τζαβέλλας, Τσακμάκης – Γκονζάλες, Κούντε, Καμαρά (88’ Κούεν) – Ρομπάιγ (46’ Γιουμπιτάνα), Βαλένσια (66’ Έρλινγκμαρκ), Αντζιέλσκι (66’ Βέργος)

Στον πάγκο έμειναν οι: Μαρκετζάνι, Αθανασίου, Φριντζόνσον, Ιμπερέκοφ, Κιβρακίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης (60’ Άλβαρες), Γκαρσία – Μουνάφο, Σουρλής (60’ Γκρόζντανιτς) – Ρετζίς, Μπαρτόλο, Καλτσάς (84’ Σίτο) – Μάντζης (60’ Μιριτέλο)

Στον πάγκο έμειναν οι: Σγουρής, Ατιένθα, Καρμόνα, Αλάγκμπε, Ζουγλής

Keywords
Τυχαία Θέματα