Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-2: Νίκη με ανατροπή! (vids)

Ο Ατρόμητος μετά την ισοπαλία εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ήθελε να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με τον Παναιτωλικό, έπειτα από την ισοπαλία στην πρεμιέρα, να ψάχνει για τη νίκη, ώστε να μην μείνει από νωρίς πίσω στην βαθμολογία.

Ο Παναιτωλικός, “έσπασε” και μια κακή παράδοση που είχε κόντρα στον Ατρόμητο! Η ομάδα του Αγρινίου, δεν είχε νίκη στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, με τον Ατρόμητο να έχει κερδίσει τα πέντε!

Ο Παναιτωλικός είχε κερδίσει στις 13 Ιανουαρίου του 2018 στο Περιστέρι με 1-0 και τώρα επικράτησε με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή!

Επίσης ο Παναιτωλικός για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία, κατάφερε να μείνει αήττητος στα δύο πρώτα του παιχνίδια!

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση για να δημιουργήσουν καλές ευκαιρίες και να σκοράρουν.

Στο πέμπτο λεπτό ο Ατρόμητος απείλησε για πρώτη φορά στο ματς! Ο Μουνίθ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά και η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα, όμως τελευταία στιγμή, βρήκε στην πλάτη του Μόρσεϊ και απομακρύνθηκε.

Στο όγδοο λεπτά ο Παναιτωλικός λίγο έλλειψε ν΄απειλήσει. Ο Σάλομον γύρισε λανθασμένα τη μπάλα προς τον Καρτάλη, , ο Καρέλης έκλεψε και προσπάθησε να φέρει τη μπάλα στο αριστερό του πόδι για να σουτάρει, όμως την τελευταία στιγμή, ο Χατζηισαΐας, έκανε τη προβολή και έσωσε την ομάδα του.

Στο 12ο λεπτό ο Ατρόμητος, δημιούργησε καλή στιγμή με τον Μουνίθ! Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, έπιασε φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 15ο λεπτό, ο Χατζηισαΐας, έγινε αναγκαστική αλλαγή, εξαιτίας προβλήματος στον οπίσθιο μηριαίο με τον Στρούγγη, να παίρνει τη θέση του.

Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Χατζηισαΐας εξαιτίας τραυματισμού ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣΠΗΓΗ: In Time Sports

Στο 18 ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Καρέλη! Ο επιθετικός της Αγρινιώτικης ομάδας, δέχτηκε τη μπάλα, στην περιοχή, έκανε καλό πλασέ όμως είδε τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τ΄οριζόντιο δοκάρι του Πίριτς.

Ο ρυθμός έπεσε αρκετά από εκείνο το σημείο. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να δημιουργήσουν όμως οι άμυνες “καθάριζαν” οποιαδήποτε προσπάθεια.

Στο 28 ο Λούι έπιασε ένα σουτ με τη μπάλα να πηγαίνει στην αγκαλιά του Πίριτς!

Στο 30 μετά από ωραία συνεργασία στην δεξιά πλευρά, ο Κλωναρίδης έκανε την συρτή σέντρα με τον Λούι να διώχνει τελευταία στιγμή σε κόρνερ πριν γίνουν δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του.

Ο Μουνίθ στο 37 απείλησε με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ κοντά στο σημείο του κόρνερ, όμως ο Ροντρίγκεζ απομάκρυνε με υπερένταση.

Ο Στρούγγης έκανε το 1-0 για τον Ατρόμητο

Στο 44 ο Μουνίθ εκτέλεσε ένα ακόμη φάουλ, η μπάλα πήγε στην “καρδιά” της άμυνας και ο Στρούγγης με κεφαλιά νίκησε τον πορτιέρε του Παναιτωλικού για να κάνει το 1-0! Πρώτο φετινό γκολ για τον Στέφανο Στρούγγη, που είχε να σκοράρει από τις 20 Νοεμβρίου του 2017, στην ήττα του Ατρόμητου με 2-1 εκτός έδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση για ν΄απειλήσουν και να σκοράρουν.

ΠΙΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Παναιτωλικός μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να πιέσει και αρχικά να ισοφαρίσει. Στο 47΄, ο Ντίας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Κορνέλιους που με γυριστό βρήκε τον Μαλή η κεφαλιά του οποίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, όμως η φάση ήταν ως μη γενόμενη καθώς ο Μαλής ήταν off side.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, στο 54 απείλησε εκ νέου. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κορνέλιους πήρε την κεφαλιά αλλά ο Πίριτς ήταν σε ετοιμότητα και μάζεψε χωρίς πρόβλημα.

Οι φιλοξενούμενοι, δημιούργησαν και δεύτερη ευκαιρία μέσα σε ένα λεπτό, με τον Φλόρες να βρίσκει χώρο στον άξονα και να σουτάρει, όμως το σουτ του δεν ήταν ιδιαίτερα καλό με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 71 ο Μόρσεΐ μετά από σπουδαία μπαλιά του Κορνέλιους, κατέβασε αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει με τον Παπαδόπουλο να διώχνει την τελευταία στιγμή.

Ο Ατρόμητος στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα του πρώτου ημιχρόνου. Είχε δώσει χώρο στον αντίπαλο ενώ παράλληλα δεν είχε απειλήσει μέχρι το 74΄ούτε μια φορά!

Στο 72΄ ήρθε η ισοφάριση για τον Παναιτωλικό! Ο Λούι έκανε τη σέντρα, ο Κορνέλιους πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μαλής τη δεύτερη και ο Βέργος επίσης με κεφαλιά νίκησε τον Πίριτς που δεν έκανε έξοδο για το 1-1!

Στο 74΄ο Κουλούρης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ροντρίγκεζ μετά από πάσα του Μουνίθ, όμως ο επιθετικός του Ατρόμητου, στην πρώτη ευκαιρία της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο πλάσαρε άουτ!

Στο 84΄ ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Μπεντινέλι, αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα, για φάουλ στον Ντίας! Την πρώτη την είχε αντικρίσει στο 79΄!

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα έψαχνε το γκολ που θα της έδινε τη νίκη και το πέτυχε λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Στο 90, ο Ζεστέντ με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πίριτς για το 2-1 κάνοντας την ανατροπή!

Ο Ντίας εκτέλεσε το φάουλ δεν κατάφεραν οι αμυντικοί του Ατρόμητου ν΄απομακρύνουν, η μπάλα έφτασε στον Ζεστέντ και πριν αυτή σκάσει στο έδαφος έπιασε το σουτ και την έστειλε στα δίχτυα του Ατρόμητου για το 2-1!

Ο Ντουάρτε στις καθυστερήσεις έκανε φανταστικό σουτ αναγκάζοντας τον Πίριτς σε εντυπωσιακή επέμβαση!

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σπιριντόνοβιτς εκτέλεσε το φάουλ ο Ροντρίγκες έκανε κακή έξοδο, ο Καστεγιάνο πήρε την κεφαλιά και ο Στρούγγης από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα για το 2-2! Μετά από έλεγχο όμως του VAR, το γκολ δεν μέτρησε καθώς υπήρξε off side!

Ατρόμητος: (Άνχελ Λόπες)(4-2-3-1)Πίριτς, Καστελάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας(17 Στρούγγης), Παπαδόπουλος, Σάλομον, Ντένιτς, Κλωναρίδης(61΄Μπετινέλι), Καρτάλης(61΄Πισάνο), Μουνίθ(81΄Σπιριντόνοβιτς) Κουλούρης.

Παναιτωλικός(Γιάννης Αναστασίου)(4-3-3): Ροντρίγκεζ, Χουχούμης(45΄Αντούνες), Μαλής, Λούι, Κορνέλιους, Φλόρες, Ντίας, Μόρσεϊ(77΄Τσιγγάρας), Βαρόνε(77΄ Ντουάρτε), Μεντόσα(60΄Βέργος), Καρέλης(60΄Ζεστέντ).

Κίτρινες: Χουχούμης, Σάλομον, Μπετινέλι,

Κόκκινες: Μπεντινέλι(δύο κίτρινες)

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου Α’ βοηθός: Δημήτρης Μαυρουδής Β’ βοηθός: Γεώργιος Στεφανής 4ος διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης VAR: Γεώργιος Τζοβάρας AVAR: Παντελής Σπυρόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα