Ατρόμητος – Λαμία 3-1: Είχε Αντζιέλσκι, αλλά η Λαμία μπήκε πλέι οφ (highlights)

Η Λαμία πληροφορήθηκε λίγο πριν από τη σέντρα πως θα μπει στα πλέι οφ! Η ισοπαλία της Κηφισιάς με τον Αστέρα (3-3), κλείδωσε την 6αδα και η Λαμία μπήκε χωρίς άγχος στο ματς…Το γεγονός εκμεταλλεύτηκε ο Ατρόμητος που άνοιξε νωρίς το σκορ και μόλις πάτησε περιοχή κατάφερε να σκοράρει. Ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα πήρε την ασίστ από τον Γκονζάλεζ και έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους (1-0, 2ο λεπτό).

Η Λαμία

προσπάθησε να προσαρμοστεί το ματς και να ξεχάσει τα πλέι οφ. Πρώτη καλή προσπάθεια και τελική του Αθανασίου πάνω από τα δοκάρια. Ο Λεωνίδας Βόκολος είχε πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του που έχαναν πολύ εύκολα την μπάλα στην μεσαία γραμμή. Μια τελική του Αγκιμπού Καμαρά που επέστρεψε στο αρχικό σχήμα δεν ενόχλησε τον Κοσέλεφ που μάζεψε σταθερά με την συμπλήρωση 15 λεπτών.

Πέρασαν 20 λεπτά και η προσωπική ενέργεια του Τσιλούλη ήταν η μοναδική αξιόλογη στιγμή της Λαμίας. Ο Τσιντώτας είχε απάντηση στο σουτ του πιο δραστήριου ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων στο πρώτο 2ολεπτο. Μετά την προειδοποίηση ήρθε και η ισοφάριση…Ο Μαρτίνεθ έκανε φοβερή ενέργεια τραβώντας την άμυνα πάνω του, ξεφορτώθηκε τον Κούντε και πεσμένος έβγαλε ασίστ στον Σλίβκα που άνετος σε κενή εστία έφερε τον αγώνα στα ίσα (1-1, 26ολεπτό).

Ο Ατρόμητος είχε ώρα να φανεί απειλητικός και έφτασε κοντά στο γκολ με τον Βέργο που νικήθηκε από τον Κοσέλεφ. Τελευταία φάση στο πρώτο ημίχρονο η μεγάλη ευκαιρία του Μαρτίνεθ που δεν μπόρεσε να βάλει την Λαμία μπροστά και υπό πίεση τον νίκησε ο Τσιντώτας στο 45+1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΠΗΚΕ Ο….ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ – ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ Η ΛΑΜΙΑ

Μεγάλη φάση για τη Λαμία, ο Καρλίτος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια με κεφαλιά ο Μαρτίνεθ την έστειλε στα δίχτυα, το γκολ δεν μέτρησε μετά από συνδρομή και του VAR καθώς ο Μαρτίνεθ ήταν σε αντικανονική θέση.

Ο Σάσα Ίλις στο 58ο λεπτό έκανε αλλαγές και πέρασε στο ματς τον Αντζιέλσκι και τον Κούεν. Σέντρα από τον Κούντε, ο Βαλένσια πήρε την κεφαλιά, ο Κοσέλεφ απέκρουσε με δυσκολία και ο Αντζιέλσκι από κοντά σε κενή εστία έκανε το 2-1(61ο λεπτό). Ούτε τρία λεπτά στον αγωνιστικό χώρο δεν είχε ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων και πέτυχε το 6ο φετινό του γκολ, γκολ που βρήκε μετά από δύο μήνες. Ο Ατρόμητος έβαλε κι’ άλλο γκολ με τον Βαλέντσια που όμως ακυρώθηκε και αυτό για off side.

Το 3-1 δεν έγινε ποτέ και ο Ατρόμητος έμεινε και με δέκα, καθώς ο Γιουμπιτάνα πάτησε τον Τζανετόπουλο και αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα. Ο Ατρόμητος με το προβάδισμα στο σκορ συνέχισε το τελευταίο 20λεπτο με αριθμητικό μειονέκτημα. Ακόμα ένα γκολ, τρίτο που έβαλε ο Ατρόμητος, αλλά για ακόμα μια φορά σηκώθηκε το σημαιάκι για τον Κεσχρίντα αυτή τη φορά.

Τελικά ο Ατρόμητος το καθάρισε στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Αντζιέλσκι έβαλε και δεύτερο και κλείδωσε το τρίποντο. Ο Κούεν που είχε περάσει και αυτός από τον πάγκο είχε την τελική πάσα για τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης (3-1, 81ο λεπτό). Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος από τη Λαμία στο δεύτερο μέρος και δίκαια έφτασε στην 6η φετινή του νίκη, 4η μέσα στην έδρα του.

Ατρόμητος (Σάσα ίλιτς): Τσιντώτας, Αθανασίου (73′ Ντεμπόκ), Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Κεσχρίντα, Γκονζάλες, Κούντε (89′ Βρακάς), Γιουμπιτάνα, Καμαρά (58′ Κούεν), Βέργος (58′ Αντζιέλσκι), Βαλένσια (89′ Έρλινγκμαρκ)

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες (66′ Στάνκο), Τζανδάρης, Σλίβκα, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (76′ Τόσιτς), Καρλίτος (66′ Μάλτσι)

Keywords
Τυχαία Θέματα