Ατλέτικο Μαδρίτης: Αποχωρεί ο Σουάρες από τους “ροχιμπλάνκος” (pic)

Ο Λουίς Σουάρες βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του Ντιέγκο Σιμεόνε για την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Σεβίλλη. Ο Ουρουαγουανός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται για τελευταία φορά με τη φανέλα των “ροχιμπλάνκος”, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι ο Λουίς Σουάρες μετακόμισε από την Μπαρτσελόνα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη σεζόν 2020-21 ήταν μέλος της ομάδας, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλήμα της La Liga.

Ύστερα

από δύο χρόνια με την ομάδα της Μαδρίτης, 43 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, 13 γκολ και τρεις ασίστ οι δύο πλευρές βάζουν τέλος στη συνεργασία τους. Μάλιστα με βάση τα δημοσιεύματα ομάδες από το MLS εξετάζουν την περίπτωση του, ωστόσο ο Σουάρες θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ευρώπης.

Αναλυτικά η δημοσίευση της ομάδας:

Al término de partido, el Wanda @Metropolitano rendirá homenaje a @LuisSuarez9 y @HHerreramex, que se despiden hoy de la familia atlética. Tras el final del duelo no os levantéis de vuestras butacas porque viviremos un momento muy especial #GraciasSuárez #GraciasHerrera pic.twitter.com/RPp1aP59Du

— Atlético de Madrid (@Atleti) May 15, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα