Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 2-1: Σώθηκε στο τέλος με Γκριεζμάν

Η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με το 1ο γκολ του Βραζιλιάνου Σάμουελ Λίνο μετά από ασίστ του Κόκε (1-0, 22ο λεπτό). Άγγιξε δεύτερο γκολ με τον Ροντρίγκο Ντε Πολ, με την προσπάθεια του Αργεντινού να καταλήγει στο δοκάρι του Ρεμίρο στο 44ο λεπτό. Η Σοσιεδάδ με μοναδική τελική στο πρώτο μέρος στις καθυστερήσεις με τον Ογιαρθάμπαλ (45+3′).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο είχε δοκάρι με τον Βίτσελ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκριεζμάν,

όμως η Σοσιεδάδ ήταν ανώτερη. Απάντησε με δοκάρι του Ογιαρθάμπαλ στο 64′ που τελικά βρήκε το στόχο λίγο αργότερα και ισοφάρισε (1-1, 73ο λεπτό). Στο φινάλε η Ατλέτικο κέρδισε πέναλτι με τον Γκριεζμάν για χέρι του Φερνάντεθ, με το Γάλλο να διαμορφώνει το τελικό σκορ (2-1, 89ο λεπτό).

Η Ατλέτικο με ματς λιγότερο πέρασε στην 4η θέση της κατάταξης με την 4η διαδοχική της νίκη. Η Σοσιεδάδ έμεινε στην 6η θέση και υπέστη ήττα για πρώτη φορά μετά από τις 17/9.

Ατλέτικο (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Μολίνα, Ερμόσο, Βίτσελ, Αθπιλικουέτα (79′ Αθπιλικουέτα), Λίνο (79′ Γκαλάν), Ντε Πολ (72′ Σαούλ), Γιορέντε (72′ Ρικέλμε), Κόκε, Γκριεζμάν, Μοράτα

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Αλγκουαθίλ): Ρεμίρο, Τραορέ, Λε Νορμάντ (65′ Πατσέκο), Θουμπέλντια, Θουμπιμέντι, Μουνιόθ, Μέντεθ, Μερίνο (65΄Ζακαριάν), Ογιαρθάμπαλ (90′ Σαντίκ), Κούμπο (79′ Φερνάντεθ), Μπαρενετσέα (90′ Σίλβα)

Keywords
Τυχαία Θέματα