Αθλέτικ Μπιλμπάο-Χετάφε 1-1: “Ορθιοι” οι Μαδριλένοι στη χώρα των Βάσκων

Μαδριλένοι έκαναν την ιδανική εκκίνηση στην αναμέτρηση, καθώς στο 3′ ο Τζενέ σέντραρε με τον Ουνάλ να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, έχοντας τα 14 από τα 27 γκολ της ομάδας του στο πρωτάθλημα, τα 8 στον δεύτερο γύρο.

Οι Βάσκοι δεν πτοήθηκαν και άσκησαν έντονη πίεση βρίσκοντας το γκολ της ισοφάρισης με τον Μπερτσίτσε στο 29′, ενώ είχαν πολλές ευκαιρίες για ένα ακόμη, ωστόσο ο Σόρια ήταν κομβικός.

Στο 65′

οι Μαδριλένοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Κουένκα, οι Βάσκοι πίεσαν, αλλά ο Σόρια είχε απαντήσεις σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων, προσφέροντας στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια παραμονής.

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Σιμόν, Ντε Μάρκος (89′ Πετσαρομάν), Άλβαρεθ, Βιβιάν, Μπερτσίτσε, Μπερενγκέρ, Βενθεδόρ (72′ Νίκο Γουίλιαμς), Βέσγα, Μουνιαΐν (αρχ.) (89’Σεράνο), Σανθέτ (78′ Γαρθία), Ινιάκι Γουίλιαμς (78′ Βιγιαλίμπρε)

Προπονητής: Μαρθελίνο

Χετάφε: Σόρια, Τζενέ (αρχ.), Μίτροβιτς, Κουένκα, Σουάρες, Αλενιά (89′ Ιγλέσιας) , Βιγιάρ, Ροδρίγεθ (78′ Γιοκουσλού), Ολιβέρα, Ουνάλ (87′ Μάτα), Ραμίρεθ (74′ Μαγιοράλ)

Προπονητής: Κίκε Σάντσεθ Φλόρες

Keywords
Τυχαία Θέματα