Αταμάν: «Τραυματίας ο Μακόλουμ, τέλος ο Άνταμς»

Ο Έρικ Μακόλουμ δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού όπως είπε ο Εργκίν Αταμάν, ενώ αποκάλυψε πως το ματς στο ΟΑΚΑ ήταν το τελευταίο για τον Τζος Άνταμς με τη φανέλα της Εφές.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, δίχως χωρίς τον βασικό επιθετικό μας παίκτη (σ.σ. Έρικ Μακόλουμ). Ειδικά στην εκκίνηση των δύο πρώτων δεκαλέπτων κάναμε πολλά λάθη, δώσαμε στον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να πετύχει εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Με μία - δύο πάσες,
στο ανοιχτό γήπεδο. Η διαφορά των έντεκα (11) πόντων με την οποία χάναμε στο τέλος της α' περιόδου είναι όλη η ιστορία του αγώνα. Κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ, ήμασταν καλύτεροι στη ρακέτα, αλλά σε γενικές γραμμές απόψε ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός στην περιφέρεια, ειδικά ο Καλάθης και ο Παππάς που είχαν 7/9 τρίποντα. Τα 14/26 τρίποντα που είχε ο Παναθηναϊκός ήταν αυτά που έκαναν τη διαφορά, μαζί φυσικά με τα λάθη μας" ανέφερε αρχικά.

Για το αν η ομάδα του θα συνεχίσει να κυνηγά την είσοδο στην οκτάδα: "Τίποτα δεν έχει τελειώσει, θα παλεύουμε μέχρι να μην έχουμε πια μαθηματικές ελπίδες να μπούμε στην οκτάδα. Δυστυχώς, όταν ανέλαβα την ομάδα αυτή ήταν στην τελευταία θέση της κατάταξης. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, όσο έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικούμε κάτι για τα playoffs".

Για το ακριβές πρόβλημα τραυματισμού του Έρικ Μακόλουμ και το διάστημα απουσίας του: "Χτύπησε στο τελευταίο παιχνίδι που είχαμε στην Τουρκία, στο ισχίο. Γι αυτό έμεινε έξω. Προσπάθησε το πρωί, αλλά οι γιατροί είπαν ότι είναι ρίσκο να αγωνιστεί. Δεν ήθελα να ρισκάρω κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν θα λείψει για πολύ".

Για τον Τζος Άνταμς: "Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Τζος Άνταμς μαζί μας. Θα φύγει αύριο από κοντά μας, θα υπογράψει σε άλλη ομάδα".
Keywords
Τυχαία Θέματα