Αστρονομικά τα έσοδα του Fortnite σε iOS συσκευές

#1 Victory Royale Fortnite.

To Fortnite κάνει πάταγο σε iOS συσκευές. Μιλάμε για αστρονομικά νούμερα και πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία του SensorTower, έβγαλε $300 εκατομμύρια παγκοσμίως, μόνο σε iOS, σε λιγότερο από 7 μήνες.

Πιο αναλυτικά μπορούμε να δούμε ότι το 65% των παραπάνω χρημάτων προέρχεται από τις ΗΠΑ, και μόνο την τελευταία εβδομάδα, μετά την εκκίνηση του

Season 6, το κέρδος ανέρχεται στα $20 εκατομμύρια.

Προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα αυτά τα νούμερα έγινε η σύγκριση με το Clash Royale το οποίο χρειάστηκε 249 ημέρες - σχεδόν 2 μήνες παραπάνω- για να φτάσει στα έσοδα του Fortnite. Το αμέσως επόμενο Honor of Kings χρειάστηκε 316 ημέρες (πάνω από 10 μήνες) για να φτάσει σε αντίστοιχο σύνολο εσόδων.

Φτάνοντας στον βασικό ανταγωνιστή του Fortnite, το PUBG mobile θα δούμε ότι βρίσκεται στα $47 εκατομμύρια μόλις 174 ημέρες από την ενεργοποίηση λειτουργίας in-app αγορών.

Ο τίτλος βέβαια που έφτασε τα $300 εκατομμύρια σε iOS σε μόνο 113 μέρες και κρατάει όλα τα ρεκόρ δεν είναι άλλος από το Pokemon Go της Niantic.

To Fortnite δεν άφησε όμως τις συσκευές Android παραπονεμένες. Υπολογίζεται πως και εκεί ο συνολικός αριθμός των εσόδων φτάνει τα $60 εκατομμύρια από τις 9 Αυγούστου που πρωτοξεκίνησε η beta.

Για όσους δεν το είδαν, ρίξτε μια ματιά στο νέο trailer του Fortnite για συσκευές Samsung που είναι άκρως εντυπωσιακό.

Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε τον βρείτε στο Facebook.

IGN Greece Samsung και Fortnite σε μια διαφήμιση που όλοι έχουμε ονειρευτεί Fortnite - Season 6 Battle Pass: Now With Pets Trailer Fortnite: Port-a-Fortress Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα