Άστον Βίλα-Νότιγχαμ Φόρεστ 4-0: Κωνσταντινούπολη ερχόμαστε

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν νωρίς με το αριστερό του Χάτσινσον στο 9′ να φεύγει έξω. 3 λεπτά αργότερα ο Πάου Τόρες πήρε την κεφαλιά μετά το κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε μακριά.

Η Βίλα ανέβασε την πίεσή της περιορίζοντας την ομάδα του Περέιρα και στο 15′ ο Μπουεντία σούταρε, αλλά ο Ορτέγκα είχε εύκολο έργο. Στο 29′ Γουότκινς και Μοράτο συγκρούστηκαν και χρειάστηκαν ράμματα για το φορ των γηπεδούχων. Ο πρώτος σκόρερ της Βίλα όμως δεν επηρρεάστηκε και μετά την καταπληκτική προσπάθεια του Μπουεντία, άνοιξε το σκορ από κοντά στο

36′, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Μάλιστα 2 λεπτά αργότερα ο ίδιος με βολίδα με το δεξί κούμπησε το 2-0, αλλά ο Ορτέγκα είχε εξαιρετική αντίδραση, κρατώντας το ματς στο 1-0 του ημιχρόνου.

Στο 55′ ο VAR κάλεσε τον διαιτητή Νίμπεργκ να επανεξετάσει τη φάση μεταξύ Μιλένκοβιτς και Τόρες, καταλογίζοντας πέναλτι για την ομάδα του Έμερι. Το 2-0 έγραψε ο Μπουεντία με ψύχραιμη εκτέλεση 3 λεπτά αργότερα.

Στο 62′ ο Μακ Γκιν δοκίμασε το σουτ, αλλά ο Ορτέγκα είχε καλή θέση. Η Βίλα που είχε κυριαρχήσει μέχρι τοα μισά του δευτέρου μέρους άγγιξε το 3-0 με την ωραία προσπάθεια του Ρότζερς αλλά και πάλι ο Ορτέγκα αντέδρασε σωστά.

Στο 69′ ο Γουντ έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει και να βάλει ξανά την ομάδα του στο κόλπο της πρόκρισης, καθώς ο Μαρτίνες τον νίκησε στο τετ α τετ. Και όπως γίνεται συνήθως στο ποδόσφαιρο όταν χάνεις την ευκαιρία δέχεσαι το γκολ. Ο “αρχηγός” μίλησε στο 77′ και με το αριστερό έγραψε το 3-0.

Η Βίλα δε σταμάτησε εκεί και πάλι με τον Μακ Γκιν 3 λεπτά αργότερα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της γράφοντας το 4-0.

Η Άστον Βίλα θέλει ένα δεύτερο ευρωπαϊκό κύπελλο μετά το Πρωταθλητριών του 1982, ενώ ο Ουνάι Έμερι που έχει πάρει ήδη 4 Γιουρόπα Λιγκ με Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ διεκδικεί το 5ο, στον 6ο τελικό της πλούσιας καριέρας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άστον Βίλα-Νότιγχαμ Φόρεστ 4-0, Κωνσταντινούπολη,aston vila-notigcham forest 4-0, konstantinoupoli