Άστον Βίλα-Λίβερπουλ 1-3: “Τρίποντο” με ιστορικό γκολ Σαλάχ (vids)

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην προσπάθεια για να αναρριχηθεί στην πρώτη τετράδα της Premier League σημείωσε η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε 3-1 της Άστον Βίλα στο Μπέρμπιγχαμ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μόλις πέντε λεπτά χρειάστηκε η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ για να ανοίξει το σκορ, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ και γύρισμα του Ρόμπερτσον, ο Σαλάχ με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Όλσεν για το 0-1. Ένα ιστορικό γκολ

για τον Αιγύπτιο φορ, καθώς έφτασε τα 172 γκολ με τη φανέλα των “reds” και βρίσκεται στην 7η θέση των σκόρερ όλων των εποχών της Λίβερπουλ, μαζί με τον Κένι Νταλγκλίς.

Η Λίβερπουλ έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 37ο λεπτό με τον Φαν Ντάικ να σουτάρει μέσα από την περιοχή, τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Η Άστον Βίλα δεν παράτησε το ματς, προσπάθησε να επιστρέψει, έχασε ευκαιρίες για να μειώσει σε 1-2 στο 59ο λεπτό με τον Γουότκινς έπειτα από σέντρα του Ντόουγκλας Λουίζ.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν κάποιες καλές στιγμές, όμως στο 81ο λεπτό, από γύρισμα του Νούνιες και διώξιμο του Όλσεν η μπάλα στρώθηκε στον Μπαϊσετιτς, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα