Άστον Βίλα: Ανανέωσε ο Έμερι (video)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Άστον Βίλα είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει ότι ο προπονητής Ουνάι Έμερι συμφώνησε σε επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2027.

Ο Ισπανός έχει μεταμορφώσει τον σύλλογο από τον διορισμό του τον Οκτώβριο του 2022 και αμέσως οδήγησε τον Βίγια στην έβδομη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας κατακτήσει τη 17η θέση κατά την άφιξή του.

Ως εκ τούτου, ο 52χρονος οδήγησε τον σύλλογο στην ευρωπαϊκή πρόκριση για πρώτη φορά από το 2010 και συνέχισε να χτίζει σε αυτή την πλατφόρμα στην πρώτη του πλήρη σεζόν στο τιμόνι.

Ο

σύλλογος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ρυθμό για να προκριθεί στο UEFA Champions League της επόμενης σεζόν, ενώ η πλούσια εμπειρία του Έμερι στην ηπειρωτική σκηνή μας οδήγησε επίσης σε έναν πρώτο ευρωπαϊκό ημιτελικό μετά από 42 χρόνια.

Ο Έμερι είπε: “Απολαμβάνουμε τον δρόμο μας μαζί με τους οπαδούς της Villa, τους ιδιοκτήτες των συλλόγων, τη διοίκηση και αυτή τη μεγάλη ομάδα παικτών για την οποία είμαστε περήφανοι”.

“Εγώ και η διοίκηση του ποδοσφαίρου… μοιραζόμαστε το όραμα των ιδιοκτητών. Ο Nassef [Sawiris] και ο Wes [Edens] είναι πολύ υποστηρικτικοί και με σεβασμό, και έχουμε ένα καλό περιβάλλον και τη σωστή δομή για να αναπτύξουμε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο”.

“Πρέπει να διατηρήσουμε το εργατικό πνεύμα, τις έξυπνες αποφάσεις και τον συντονισμό με την ιδιοκτησία που βρήκαμε αυτό το διάστημα. Θα εργαστούμε για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Και θα απαιτήσουμε ο ένας από τον άλλον. Η φιλοδοξία είναι ήδη, και πρέπει πάντα να είναι, το σύνθημα αυτού του έργου”.

Ο πρόεδρος Nassef Sawiris δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι και χτίζουμε μια αθλητική επιχείρηση γύρω από τον Unai για να τον υποστηρίξουμε με σκοπό την επιστροφή της Aston Villa, συνιδρυτή της αγγλικής Football League καθώς προετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε την 150η επέτειό μας, στα ιστορικά της επίπεδα του μεγαλείου».

Aston Villa are thrilled to announce head coach Unai Emery has agreed to a contract extension until 2027.

— Aston Villa (@AVFCOfficial) April 23, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα