Αστέρας Τρίπολης: "Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χώρος για βία και διακρίσεις"

Αστέρας Τρίπολης: "Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χώρος για βία και διακρίσεις"antoniamath11Πέμ, 01/21/2021 - 15:48

Η διοργανώτρια Αρχή, Super League αποφάσισε να περάσει ένα μήνυμα μέσα από την 18η αγωνιστική. Πιο συγκεκριμένη αυτή την εβδομάδα το ελληνικό ποδόσφαιρο θα αναφερθεί στο Ρατσισμό και έτσι ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το δικό του σχόλιο για την συγκεκριμένη δράση.

Αναλυτικά

η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

H Super League, σε συνεργασία με όλες τις ομάδες, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους φιλάθλους σε θέματα ρατσισμού, διακρίσεων και κοινωνικού αποκλεισμού, αφιερώνει την 18η Αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten (23-24/01/2021), ενάντια στο ρατσισμό, στη βία και στις διακρίσεις.

Ο αθλητισμός  μεταλαμπαδεύει  ανθρώπινες  αξίες και προσφέρει στο ποδόσφαιρο τη δυνατότητα να προωθήσει θετικά μηνύματα για την αλληλεγγύη, τη διαφορετικότητα, την ισότητα και την ανθρωπιά, αλλά και να ευαισθητοποιήσει όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης.

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χώρος για βία και διακρίσεις.

Ενώστε και εσείς τη φωνή σας με όλες τις ομάδες και πείτε #slgr_notoracism
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με μια ανακοίνωση, αναφέρθηκε στην δράση της Super League "Όχι στο Ρατσισμό" που είναι αφιερωμένη η 18η αγωνιστική. Article publish on Πέμ, 01/21/2021 - 15:48 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα