Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 1-0: Ο Ριέρα με τα δώρα (hls)

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ για την 16η αγωνιστική της Super League.

O Ριέρα το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 38ο λεπτό. Από ένα δοκάρι Αστέρας και ΟΦΗ με τον Άλβαρες στο 93′ και τον Λάμπρου στο 63′.

Σημαντική νίκη για τον Αστέρα

Τρίπολης, ο οποίος κάνει καθοριστικό βήμα για την είσοδο στα Play Off με αυτή τη νίκη.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης!

Επιβραβεύθηκε για την ανωτερότητα με Ριέρα

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν στο πρώτο λεπτό με τον Μπαράλες να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα άουτ, ενώ στο 6′ το επικίνδυνο γύρισμα του Καμάου απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Αστέρα.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 23ο λεπτό, όταν ο Μουνάφο έβγαλε ωραία σέντρα, όμως η κεφαλιά του αμαρκάριστου στο ύψος του πέναλτι, Ριέρα πέρασε πάνω από την εστία του Βάτερμαν.

Τρία λεπτά μετά ο Αστέρας έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία με τον Μπαράλες να παίρνει την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και τον Βάτερμαν να σώζει πάνω στη γραμμή, ενώ στο 28′ το πλασέ στην κίνηση του Ναμπί κατέληξε άουτ.

Η υπεροχή του Αστέρα επιβεβαιώθηκε στο 38ο λεπτό όταν ο Καρμόνα έβγαλε ωραία σέντρα με τον Ριέρα να εκτελεί στην κίνηση και να γράφει το 1-0.

Δοκάρι ο Λάμπρου, δοκάρι και ο Άλβαρες

To δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Ράσταβατς να περνά στο ματς τον Σονί του Καπίγια και τον Νιόπλια τον Τσιλιανίδη αντί του Καμάου.

Ο Αστέρας ήταν και πάλι ο πιο επικίνδυνος απειλώντας με τον Σονί στο 48′, το σουτ του οποίου σταμάτησε πάνω στον Βάτερμαν.

Ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ στο 63ο λεπτό, όταν από την επιμονή του ο Λάμπρου σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο 71′ ο Χερόνιμο Μπαράλες είχε την τρίτη του ευκαιρία στο ματς να σκοράρει, όμως η κεφαλιά του Αργεντινού πέρασε άουτ, ενώ στο 79′ ο Σονί με δυνατό διαγώνιο σουτ ανάγκασε τον Βάτερμαν σε εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ.

Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ήταν ένα δοκάρι του Άλβαρες στο 93ο λεπτό, με τον Αστέρα να παίρνει τη νίκη χάρη στο γκολ του Ριέρα στο 26ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Αλβαρεθ, Χριστόπουλος, Ατιένθα (67′ Σίτο), Μουνάφο, Κανελλόπουλος, Ριέρα (66′ Τιλίκα), Καπίγια (46′ Σονί), Μπαράλες.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Πασαλίδης, Λάμπρου, Ναμπί (58′ Φαν Ντάινεν), Καμάου (46′ Τσιλιανίδης), Βούρος, Γκαγέγκος (64′ Γρίβας), Γιαννούλης, Καστάνιος (64′ Νέιρα), Ντε Γκούζμαν, Μπαλογιάννης.

Keywords
Τυχαία Θέματα